Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli prolaznici

Strava u Njemačkoj: Pronađena ljudska glava ispred zgrade suda

German police conduct raids in Saxony over 'anti-vaxxer murder plot'
MATTHIAS RIETSCHEL/REUTERS
29.06.2022.
u 07:37

Prolaznici su u ranim večernjim satima alarmirali policiju i prijavili da se dio tijela nalazi ispred ulaza u sud, rekao je glasnogovornik policije.

Odsječena ljudska glava pronađena je u utorak ispred zgrade suda u gradu Bonnu na zapadu Njemačke. Prolaznici su u ranim večernjim satima alarmirali policiju i prijavili da se dio tijela nalazi ispred ulaza u sud, rekao je glasnogovornik policije.

"Ubrzo nakon toga ustanovili smo da je to ljudska glava", rekao je.

Torzo za koji se pretpostavlja da je od istog tijela pronađen je u blizini na obali rijeke Rajne nedaleko od povijesne zgrade carinarnice Alter Zoll.

Mjesta na kojima su pronađeni dijelovi tijela udaljena su jedno od drugog oko kilometar. U blizini je priveden osumnjičeni. Policija je priopćila da im je 38-godišnji muškarac poznat vezano uz narkotike.

Smatra se da su i osumnjičeni počinitelj i neidentificirana žrtva beskućnici, priopćila je policija.

Do utorka navečer nije pronađeno oružje. Istražitelji i dalje traže svjedoke.

Ključne riječi

Komentara 1

SS
sokac sa drave
08:37 29.06.2022.

Ako ovaj text prevedemo na jasni hrvatski jezik onda to zvuci ovako:Ako krivosudje ne postane pravosudje moguce su i ubuduce ovakve radnje usmjerene ka boljitku i funkcioniranju demokracije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije