Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U VRTIĆU

Strava u Kini: Muškarac ubio dvoje djece i ranio 16 osoba

Kineska policija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
29.04.2021.
u 06:43

Incident se dogodio u vrtiću u regiji Guangxi oko 14 sati, objavio je gradski odjel za promidžbu

Dvoje djece je ubijeno, a 16 osoba ozlijeđeno u napadu muškarca nožem u vrtiću u gradu Beilium na jugu Kine objavila je kineska službena novinska  agencija Xinhua.

Četrnaest ranjenih srećom, nije teže ozlijeđeno, a dvije osobe očekuju operacije.

Incident se dogodio u vrtiću u regiji Guangxi oko 14 sati, objavio je gradski odjel za promidžbu.

Policija je uhitila osumnjičenog za napad, a istraga je u tijeku. Drugi detalji nisu poznati.

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sisavac
07:34 29.04.2021.

i sad će se vidjeti na djelu učinkovit pravosudni sustav u kini. za tjedan dana će biti presuda, idući dan izvršenje kazne. bez puno filozofiranja, povlačenja po medijima, izvlačenje povijesti krimosa, teškom djetinjstvu, silnim naricanjem i izmišljanjem olakotnih okolnosti za ovaj zločin. pa žalba, prigovor, traženje drugog suca, odbacivanje odvjetnika po službenoj dužnosti, odgode suđenja dok se novi ne pripremi, pa odgoda jer je zločinac bolestan, pa opet novi odvjetnik, kako to već ide da lijepom i divnom, uređenom zapadu. u kini se to odradi u pol sata, samo konstatira što si napravio, i ide kazna prema tablici, sudac nema manevarskog prostora da odrapi kaznu par puta nižu od najniže, kao što naši rade. ne čeka se vještačenje skupog auta kao u onom slučaju iz ilice, godinu i pol, dvije. pravda, ako nije brza, nije pravda za oštećene. uništeni su nečiji životi, uzeti... krivac nema više nikakvih prava, najmanje ljudskih. on je svojim činom odbacio ta svoja prava. oko za oko, zub za zub, najpravednije pravo. sve ostalo je izbjegavanje pravedne kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije