Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISTERIOZNA SMRT

Strava u Italiji: Istražuje se smrt glazbenice, tijelo sina pronašli nakon 16 dana

Viviana Parisi
Foto: Facebook
20.08.2020.
u 09:05

Policiji je dojavljeno kako je Parisi viđena da se penje preko zaštitne ograde, a jedan ju je svjedok opisao kao 'izuzetno uznemirenu'.

Viviana Parisi povela je svog sina Gioela Mondella u šoping kako bi mu kupila tenisice. Vozili su se u njenoj Opel Corsi kada su imali manju prometnu nesreću s kombijem koji je prevozio radnike. Do nesreće je došlo u tunelu na sjevernoj obali Sicilije, a nakon što je izašla iz tunela, Parisi je zaustavila automobil zbog probušene gume. Nadzorna kamera snimila je majku, inače poznatu DJ-icu, i njenog sina u automobilu, a vlasti sada traže da im se javi obitelj koja im je stala pomoći kako bi riješili misteriozne smrti majke i sina.

Posmrtni ostaci četverogodišnjeg dječaka pronađeni su 16 dana nakon što je nestao s majkom, a tijelo majke pronađeno je ranije. Ostaci dječaka pronađeni su oko 200 metara od mjesta gdje su imali prometnu nesreću, a tijelo majke je pronađeno oko 400 metara od mjesta pronalaska mrtvog dječaka.

Tužitelj Angelo Cavallo kaže kako istražitelji rade na tri hipoteze vezane uz dječakovu smrt - ubojstvo i samoubojstvo, napad divljih životinja ili seksualni napad. U slučaju majke radi se o nesreći, samoubojstvu ili ubojstvu, piše BBC.

Policiji je dojavljeno kako je Parisi viđena da se penje preko zaštitne ograde, a jedan ju je svjedok opisao kao 'izuzetno uznemirenu'. Obitelj koja im je stala pomoći, navodno je rekla da je žena u naručju nosila Gioela i da je on bio ozlijeđen.

Parisi je nedavno doživjela psihološki slom, a njeno se stanje pogoršalo nakon što se sve zatvorilo zbog koronavirusa. Međutim, njezin suprug i kolega DJ, Daniele Mondello, inzistira da je na jutro nestanka ona bila smirena i dobre volje.

- Viviana ga nije ubila, previše ga je voljela - rekao je Mondello i odbacio teoriju o napadu divlje životinje.

Tijelo Viviane Parisi pronađeno je pet dana nakon nesreće u blizini grada Caronija. Imala je slomljenu ruku i životinjske ugrize. Izvješća pokazuju da su tijelo dječaka raskomadale životinje i provodi se DNK test kako bi se potvrdio njegov identitet, javlja BBC.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:43 20.08.2020.

Corona!!! Taj prokleti virus čeka na izlazu svakog tunela...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije