Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaVRŠIO IZA REŠETAKA
Povratak na članak

Strava u Dalmaciji: U mjesec dana 15 puta silovao ženu te ju mlatio pred djecom

Prema tužiteljstvu, 38-godišnjak je najmanje 15-ak puta silovao izvanbračnu suprugu i to u mjesec dana, između 1. veljače i 2. ožujka ove godine, u njihovoj obiteljskoj kući na području županije

Komentari 3

DU
Deleted user
06:53 16.08.2020.

Nemojte uzimati pravdu u svoje ruke, silovao ju je samo 15 puta, a da ga je ubola nožem bila bi u zatvoru za pola sata!! Pouka NE UZIMATI PRAVDU U SVOJE RUKE!!!

VL
MR
mrkvax
16:36 14.08.2020.

Tko mu je kriv što nakon mjesec dana nije mogao nastaviti istim tempom...Trebao je nastaviti i kaznene prijave ne bi niti bilo...

VL
VI
vidum
10:43 16.08.2020.

Možda mu nje dala, jer nije htjela varati ljubavnika....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.