Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaVRŠIO IZA REŠETAKA

Strava u Dalmaciji: U mjesec dana 15 puta silovao ženu te ju mlatio pred djecom

zlostavljanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
14.08.2020.
u 16:24

Prema tužiteljstvu, 38-godišnjak je najmanje 15-ak puta silovao izvanbračnu suprugu i to u mjesec dana, između 1. veljače i 2. ožujka ove godine, u njihovoj obiteljskoj kući na području županije

Zbog višestrukog silovanja izvanbračne supruge u istražnom zatvoru na splitskim Bilicama završio je 38-godišnjak. Nakon ispitivanja pred zamjenicom Županijskog državnog odvjetnika u Splitu, predloženo je određivanje istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela te utjecaja na svjedoke – istražni sudac je prihvatio prijedlog tužiteljstva te 38-godišnjaka smjestio iza rešetaka na mjesec dana.

Prema tužiteljstvu, 38-godišnjak je najmanje 15-ak puta silovao suprugu i to u mjesec dana, između 1. veljače i 2. ožujka ove godine, u njihovoj obiteljskoj kući na području županije. “Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik od 1. veljače do 2. ožujka 2020. u obiteljskoj kući na području Splitsko-dalmatinske županije počinio kaznena djela protiv spolne slobode na štetu svoje izvanbračne supruge protivno njenoj volji i onemogućavajući joj pružanje otpora”, stoji u priopćenju tužiteljstva, javlja Dalmacija Danas.

Nadalje, postoji “osnovana sumnja” da je još od 2012. godine do uhićenja 12. kolovoza ove godine “osumnjičenik učestalo zlostavljao izvanbračnu suprugu te bio fizički nasilan prema njoj i vrijeđao ju pogrdnim riječima te joj prijetio, kao i da je s ovakvim postupanjem nastavio i nakon rođenja djece te u njihovoj prisutnosti zlostavljao izvanbračnu suprugu”. Zbog toga je prijavljen za kaznena djela nasilja u obitelji te kaznenog djela povrede djetetovih prava.

 

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
06:53 16.08.2020.

Nemojte uzimati pravdu u svoje ruke, silovao ju je samo 15 puta, a da ga je ubola nožem bila bi u zatvoru za pola sata!! Pouka NE UZIMATI PRAVDU U SVOJE RUKE!!!

MR
mrkvax
16:36 14.08.2020.

Tko mu je kriv što nakon mjesec dana nije mogao nastaviti istim tempom...Trebao je nastaviti i kaznene prijave ne bi niti bilo...

VI
vidum
10:43 16.08.2020.

Možda mu nje dala, jer nije htjela varati ljubavnika....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije