Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo u bjelovaru

Ranio suprugu, ubio punicu pa potom sebe: Par je bio pred razvodom?

Bjelovar: Muškarac ubio jednu ženu, drugu teško ozlijedio pa počinio samoubojstvo
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/4
18.05.2024.
u 20:48

Policija je oko 10 sati dobila dojavu te je u obiteljskoj kući našla dvije mrtve osobe te jednu teško ozlijeđenu. Očevid još traje, no navodno je muškarac ubio punicu, teško ozlijedio suprugu te si potom presudio

* Dvije mrtve osobe i jedna teško ozlijeđena pronađene su u kući u Bjelovaru
* Sve službe su na terenu, očevid je u tijeku

Tijek događaja pratite u nastavku:

20:47 - RTL neslužbeno doznaje je da je par bio pred brakorazvodnom parnicom.


20:31 - Centar za socijalnu skrb potvrdio je za Dnevnik.hr kako obitelj nije bila u njihovoj evidenciji, niti je prije bilo postupanja. Isto tako, policija navodi da nije bilo postupanja unazad posljednjih 20 godina na toj adresi.


18:17 . "Gospođa je zaprimljena zbog više ubodnih rana u našu bolnicu. Operirana je i izvan životne opasnosti. Trenutno je smještena na odjelu opće i vaskularne kirurgije", rekla je za Danas.hr ravnateljica Opće bolnice Bjelovar.


16:30 Gospođa koja je došla u goste susjedima obitelji u kojoj se dogodilo ubojstvo i samoubojstvo kazala je kako se radi o paru u 50-im godinama koji su stanovali s punicom u kući u Bjelovaru.

- Ne dolazim inače baš često, slučajno smo se našli ovdje danas baš kad se to dogodilo. Od 10 sati ujutro ovo traje - rekla je okupljenim reporterima.

- Došli smo napraviti roštilj danas, ali strašno smo se šokirali. Policija nas je zaustavila i rekla da ne možemo kroz ulicu. Preusmjerili su nas okolo ili da nastavimo pješice bez auta. Čuli smo da su akteri punica, kćer i zet. Svatko ima svoju verziju priče - dodala je za 24sata


15:30 Teško ozlijeđena žena, koju je zajedno s dvije mrtve osobe u subotu ujutro u Bjelovaru pronašla policija, izvan je životne opasnosti, neslužbena je informacija iz bjelovarske bolnice, doznaje i Hina.


15:27 Očevid u inače mirnoj četvrti u Bjelovaru još traje. Izbodena žena izvan je životne opasnosti, doznaje Klikni.hr neslužbeno iz bolničkih krugova. Fotografije možete pogledati OVDJE.


13:39 Moj portal neslužbeno doznaje da je smrtno stradala jedna žena i muškarac, dok je druga ženska osoba teško ozlijeđena. Policija za sada ne može potvrditi neslužbenu informaciju da je riječ o ubojstvu i samoubojstvu. No, kako na portalu doznaju na mjestu događaja, muškarac je navodno ubio svoju punicu, a ženu nožem ubo u vrat. Supruga je s teškim ozljedama vozilm Hitne pomoći prevezena u bolnicu, a on si je navodno presudio pred očima policajaca koji su došli na mjesto zločina.


13:27 "Izvještavamo vas da su na području grada Bjelovara u obiteljskoj kući pronađene dvije mrtve osobe, dok je jedna teže ozlijeđena te je prevežena u OB Bjelovar radi ukazivanja liječničke pomoći. Slijedi očevid, a očevidom rukovodi zamjenica ŽDO Bjelovar. Nakon očevida slijedi službeno priopćenje na web sranici PU bjelovarsko bilogorske", kratko su se oglasili u bjelovarskoj policiji.


13:11 U Radničkom naselju u Bjelovaru u obiteljskoj kući pronađene su dvije mrtve osobe i jedna teško ozlijeđena. Kako doznajemo, radi se o nasilnoj smrti. Ozlijeđena osoba prevezena je u bjelovarsku bolnicu. Policija je dojavu dobila oko 10 sati. Sve službe se u na terenu.  U tijeku je očevid.

Ključne riječi

Komentara 17

ZP
Zabranjen pristup
18:43 18.05.2024.

Dogsdja se to svugdje, ne znam zasto kriviti politicare kod ovakve tragedije. To su osobni problemi pojedinca i nemaju nikakve veze sa vanjskim svijetom nego iskljucivo psihom

ŠS
Štap sa glavom
21:16 18.05.2024.

Imam puno godina i sjećam se da sam u djetinjstvu doživio situaciju gdje je žena mužu koji ju je maltretirao motikom odsjekla glavu dok je spavao. Znači nasilja u obitelji bilo je i biti će i nikakve konvencije to ne mogu spriječiti.

Avatar Retro
Retro
13:21 18.05.2024.

Život je sve nezdraviji, sve je više frustracija i nezadovoljstva. Ljudi se izjedaju iznutra. Nasilje i ubojstva postaju ispušni ventili. Postajemo Amerika u najgorem obliku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije