Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u Zagrebu

Žene dovodio u stan u kojem je četiri godine čuvao leš svoje majke

trešnjevka (1)
Foto: Grgur Žućko/PIXSELL
12.11.2016.
u 20:39

Prijeti mu do 5 godina zatvora ako se utvrdi da je koristio kritvotvorene isprave

Tibor N. (59) četiri godine nije prijavio smrt svoje majke Adele N. (92). Nesretna žena preminula je u svojem stanju na zagrebačkoj Trešnjevci. Njen sin nije prijavio njenu smrt, a tijelo je svih ovih godina držao u zatvorenoj sobi.

Iako je u stan dovodio žene, na sve su posumnjali susjedi koji i otkrili što se događa iza zatvorenih vrata.

Muškarca je policija privela nakon provedenog istraživanja, a on je predan pritvorskom nadzorniku uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništu, prenose 24sata.

Tereti se za kazneno djelo ostavljanja bliske osobe u teškom položaju te mu prijeti kazna zatvora do tri godine. Također je osumnjičen za kazneno djelo povrede mira pokojnika, a za to mu prijeti kazna do dvije godine zatvora.

Treće kazneno djelo za kojeg se sumnjiči je krivotvorenje isprava. Prijeti mu do 5 godina zatvora ako se utvrdi da je koristio kritvotvorene isprave. Susjedi su u šoku nakon što su saznali što se zbivalo proteklih 4 godine u njihovoj zgradi. 

- Ovdje se vjerojatno radi o dubljom psihopatološkom poremećaju koji nije bio dijagnosticiran ni manifestiran niti se ispoljavao prilikom njegovog društvenog funkcioniranja - rekao je poznati hrvatski psihijatar i sudski vještak Mijo Milas.

>> Kuća strave u njemačkom Höxteru

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
22:19 12.11.2016.

A valjda je mama imala dobru mirovinu.

SP
sponzor
23:36 12.11.2016.

Po fotografiji bi se dalo zaključiti da su živjeli u Raiffeisen banci.

ST
strsica
02:46 13.11.2016.

Tip nikoga porvrijedio nije. Jedino sto ce morati penzije da vrati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije