Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjeda ubijenog čula pucnjeve

Ubojstvo u Nazorovoj, ubojica na slobodi! 'Čula se buka, odjeknulo je četiri puta. Zatim je uslijedila stanka, i onda opet dva hica'

ubojstvo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
11.11.2016.
u 20:19

Đorđija Burić (85) ubijen je u četvrtak u svom stanu u Nazorovoj ulici iznad zagrebačkog Britanca, a susjedi su čuli šest pucnjeva

– Čula se buka, odjeknulo je četiri puta. Zatim je uslijedila stanka, i onda opet dva hica – govori jutros vidno potresena susjeda pokojnog Đorđije Burića (85) koji je u četvrtak ubijen u svom stanu u Nazorovoj ulici iznad zagrebačkog Britanca. Prema prvim informacijama, ubojstvo se dogodilo kasno popodne, oko 17.30 sati, ali je policija dojavu o ubojstvu dobila gotovo pet sati kasnije.

– Pila sam kavu s prijateljicom, i kad smo čuli te udarce mislili smo da netko možda razbija ili rastavlja nekakav ormar. Nakon šest udaraca, netko je snažno zalupio vratima, a primijetili smo i da se ugasilo svjetlo u stanu gospodina Burića koje je do tada bilo upaljeno – prepričava ista susjeda, koja je, kako je rekla, iste činjenice kazala i policajcima koji su očevid provodili više od dvanaest sati. Trakom su ogradili veći dio ulice oko zgrade, a osim što su uzeli izjave od gotovo svih susjeda, detaljno su pretraživali i grmlje koje se nalazi iza zgrade.

Nekoliko inspektora je oko 11 sati izašlo s dvije vreće uzoraka bioloških tragova koje će idućih dana i tjedana analizirati pokušavajući doći do identiteta ubojice koji je imao vremena zamesti tragove s obzirom na to da je dojava o ubojstvu stigla satima kasnije.

Pitanje je u čemu se krije motiv za ubojstvo starca koji je posljednjih godinu dana, nakon suprugine smrti, živio sam. Prema riječima susjeda, ubijeni Burić mirovinu je zaradio radeći u Končaru, ali prema njihovim saznanjima, nije imao toliko novca da bi bio zanimljiva meta provalnicima.

– Rijetko je izlazio iz stana, a nije ni otvarao nepoznatim osobama. Sin i snaha žive u zgradi do one u kojoj je on živio, i općenito su se svi uvijek držali zajedno, s drugima nisu previše komunicirali – kazuju susjedi.

>> Ubio suprugu pa sebe: 'Znao je pijan podići ruku na nju, ali ga je uporno odbijala prijaviti policiji'

Komentara 12

DU
Deleted user
20:33 11.11.2016.

zalost..u sta se pretvorio..ka i cila drzava..

TH
than
23:20 11.11.2016.

U ovoj drzavi ce ispasti da svi imaju oruzje osim mozda 10% populacije. Mozda trebamo kao i Ameri svima omoguciti nosenje oruzja...

SU
sudac22
01:24 12.11.2016.

Udbaši se međusobno počeli obračunavati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije