Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korupcija
Povratak na članak

Strasser o mitu: Protiv mene se vodi kampanja

Strasser je u ponedjeljak odbacio sve optužbe, izjavivši za austrijski radio Oe1 da se protiv njega vodi kampanja i kako njegova ostavka „ne znači priznanje krivnje“.

Komentari 6

XA
xaron
18:21 21.03.2011.

DEMOKRACIJA = KORUPCIJA To ne vazi samo za HR nego , kako vidimo, i za EU a posebno za US. Nitko se ne gura u politiku radi ostvarenja nekih \"uzvisenih\" ciljeva, nego iskljucivo radi osobnih interesa. To vazi za sve zemlje, ma sto one pricale po medijima.

VL
UK
Ugo Kajvez
20:08 21.03.2011.

Gamad ste vi svi tamo u EU birokraciji, ......................... vi ste naš NEPRIJATELJ ...........

VL
TO
torrente
21:53 21.03.2011.

ovi političari stvarno pretjeruju u podcjenjivanju naroda,je da narod svašta trpi ali ovako nešto izvaliti i očekivati da će mu netko povjerovati

VL
TH
thekurcula
22:55 21.03.2011.

Jel primetio ko da ova zgrada evropskog parlamneta liči na kulu vavilonsku?

VL
OB
-obrisani-
06:48 22.03.2011.

Strasser o mitu: Protiv mene se vodi kampanja i nevin sam poput \"nevinih hrvatskih vitezova\" jer sam lovu htio uzeti uz poštenje, Boga i EU zastavu kao svoj na svome u Briselu..

VL
DE
deželan
19:31 26.03.2011.

Vsak politik ki naredi kriminalno dejanje želi to zaviti v politično gonjo. To je samo znak kako podcenjujejo svoje davkoplačevalce. Še bolj zastrašujoče je kako se na to najraje ne odzivajo njihovi stanovski kolegi. Očitno je dragi sosedje, da bomomo morali stopiti v akcijo volilci. Štraj ni prava smer saj doseže maksimalno zamenjavo za ponavadi še slabšega politika. Vsekakor moramo postavitiin zahtevati drugačne standarde obnašanja, jim postaviti tudi jasne cilje in vse najstrožje spremljati ter takoj sankcionirati. Floskule visoko moralnih izjav so tako poceni kot obleka iz diolena !! lp

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.