Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE VLASNIK

Strašni prizori iz okolice Splita! Benzinom natopila kafić na plaži i zapalila ga, turist umalo stradao

Slobodna Dalmacija/Screenshot
01.07.2022.
u 15:34

Na jednoj snimci vidi se kako oko 4.30 sati u lokal dolazi ženska osoba, glave zamotane u maramu, te krene polijevati tekućinu po stolovima i stolicama. Obišla je cijeli lokal i pobrinula se da se gorivo temeljito rasporedi.

Na plaži u Strožancu u Podstrani ženska osoba podmetnula je u noći s četvrtka na petak požar nakon što je stolove bistroa 'In' natopila zapaljivom tekućinom. Širenje plamena je spriječio Francuz, gost iz obližnjeg apartmana, koji je tom prilikom zadobio opekotine na rukama te umalo i sam stradao. 

Naime, zbog tekućine koja je natopila objekt, vatreni jezici su se proširili tolikom brzinom da je stranac jedva izbjegao teže posljedice. Vlasnik kafića Jurica Vuleta kaže kako misli da zna tko je krivac.

Ustupio je Slobodnoj Dalmaciji snimke svoje nadzorne kamere na kojima se vidi noćna posjetiteljica te turist koji gasi požar. Sretan je što nisu stradali gosti u apartmanima iznad lokala.

Na jednoj snimci vidi se kako oko 4.30 sati u lokal dolazi ženska osoba, glave zamotane u maramu, te krene polijevati tekućinu po stolovima i stolicama. Obišla je cijeli lokal i pobrinula se da se gorivo temeljito rasporedi.

Nakon toga bacila je zapaljenu krpu ili Molotovljev koktel, kaže vlasnik za Slobodnu, nakon čega je buknula vatra. Nakon što se udaljila, naišao je Francuz koji je spriječio veću štetu i tragediju jer su iznad bistroa apartmani s gostima.

Komentara 3

DU
Deleted user
17:15 01.07.2022.

Meanwhile u Africi sa strujom....

DU
Deleted user
22:26 01.07.2022.

Francuza nagradit sa 15 dana mukti bit na moru.

Avatar antikomunist6
antikomunist6
21:41 01.07.2022.

Za Split ništa neobićno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije