Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ŠTETA

Strašne posljedice potresa: Kuća kod Siska doslovce se raspala

Šteta u mjestu Sela kod Siska
Foto: Stela Lechpammer
1/21
29.12.2020.
u 14:40

Petrinju je danas ponovno pogodio snažan potres jačine 6,3 stupnja po Richteru

Mjesto Sela prije Siska jako je pogođeno potresom koji je ponovo pogodio područje Petrinje. Šteta u ovom mjestu je velika.

Obiteljske kuće doslovce su se raspale. Dosta automobila odlazi iz Siska u Zagreb, no i dosta automobila sa sisačkim registracijama vraća se u Sisak. Mnogi od njih jure i preticanja su česta.

Velika je šteta i u Sisku. Oštećena je Glazbena škola, a dio zida pao je na automobile ispred zgrade koji su uništeni.

Podsjećamo, Petrinju je danas ponovno pogodio snažan potres jačine 6,3 stupnja po Richteru nakon čega je uslijedilo nekoliko slabijih. Velike su štete u gradu, a, nažalost, zabilježen je i smrtni slučaj.

Više pročitajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 3

MX
Mister X
15:21 29.12.2020.

Pardon ni Zagreb jednim dijelom ne zaostaje skoro totalno bijedno - budimo iskrebni i potgledjmo stare fasde zagreba porka mizerija !!!

MX
Mister X
15:19 29.12.2020.

Bakanska mizerija dozvoli mnogima da stanuju u ruševinama - kokošinjcima a novaca ima za F16 eskiadrile rakete i štoi sve ne super vidljivi zrakoplovi za Srbiju ... Vide i one jake američke nevidljive. ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije