Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBA VOZAČA PREVEZENA U BOLNICU

Detalji nesreće na autocesti: Teretno vozilo zaustavilo se zbog kvara, drugi se zabio u njega

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva kamiona na autocesti Zagreb - Lipovac
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/7
08.02.2024.
u 14:51

Pozivamo sve sudionike na spomenutoj dionici autoceste na oprez i poštovanje uputa policijskih službenika, upozorava policija

"U 13.39 zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na autocesti Zagreb-Lipovac u blizini odmorišta Rastovica u kojoj su sudjelovala dva teretna automobila", javila je PU vukovarsko-srijemska. 

Na mjesto događaja upućene su sve hitne službe. Promet se odvija jednim trakom uz regulaciju policijskih službenika. "Pozivamo sve sudionike na spomenutoj dionici autoceste na oprez i poštovanje uputa policijskih službenika", dodaje policija.

Prema prvim informacijama doznajemo kako su oba vozača zatražila liječničku pomoć i prevezena su kolima hitne pomoći do prve zdravstvene ustanove

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva kamiona na autocesti Zagreb - Lipovac
1/7

 

Kako navodi PU vukovarsko-srijemska, do prometne nesreće došlo je tako što je jedno teretno vozilo zbog kvara stajao na zaustavnom traku, a drugo se teretno vozilo zabilo u njega. Jedan od kamiona imao je hrvatske pločice, a drugi bosansko-hercegovačke.

"Prometna nesreća na autocesti A3 na 269+500 km između čvora Županja i čvora Babina Greda u smjeru Bregane .Promet se vodi jednim prometnim trakom.Vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h. Molimo korisnike za strpljenje", izvijestio je HAK.

VIDEO Marku se kamion zabio u kuću, pukom srećom izbjegnuta tragedija: Djevojčica je govorila 'mama, vidi krv'

Komentara 10

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
16:13 08.02.2024.

Treba više stati na kraj tim vozačima kamiona na mobitelima

Avatar dr. Evil
dr. Evil
17:26 08.02.2024.

Kad se vozilo pokvari stani i bježi što dalje od auta inače će kamiondžija napraviti palačinku od tebe i auta.

Avatar MarkoHR
MarkoHR
16:06 08.02.2024.

Vozač drugog kamiona po običaju surfao na mobitelu.. Kako je moguće na otvorenoj autocesti naletjeti na veliki kamion natovaren s trupcima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije