Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPREPASTIO SVE

Strašan zločin u Njemačkoj: Osmogodišnjak zapalio krevet svojih roditelja

Pixabay
12.01.2022.
u 15:31

Policija je dječaka odvela u odgovarajuću kliniku. U skladu s tim, obaviješten je i uključen i Ured za zaštitu mladih – stoji u policijskom priopćenju.

Osmogodišnji dječak iz Münchena uzrujao se jer nije dobio dovoljno pažnje, pa je zapalio krevet svojih roditelja. 

Par je spavao na kauču na razvlačenje u dnevnoj sobi stana u münhenskoj četvrti Neuperlach kada su u četvrtak rano ujutro primijetili plamen. Požar su uspjeli sami ugasiti, pri čemu je otac zadobio lakše ozlijede, piše Fenix-magazin. 

Osmogodišnjak je ispričao bratu i sestri, ali i policiji da je namjerno zapalio madrac na kauču na razvlačenje i to zbog toga što se osjećao zanemareno jer su njegovi roditelji morali čuvati bolesno dijete.

– Policija je dječaka odvela u odgovarajuću kliniku. U skladu s tim, obaviješten je i uključen i Ured za zaštitu mladih – stoji u policijskom priopćenju.

VIDEO: Rekonstrukcija kretanja Mateja Periše u noći nestanka

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Svirus
Svirus
15:33 12.01.2022.

Oće to nakon drugog boostera 🤡

IL
ilustrator
16:08 12.01.2022.

od malena je dijete bombardirano od svakojakih osebnjaka, performera i "zaštitara"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije