Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALA JOJ OTROVNO SREDSTVO

Strašan zločin u Francuskoj: Odgojiteljica ubila bebu jer nije mogla podnijeti plač

Plo?e: Zbog gradnje na skliskom terenu dje?ji vrti? Plo?e neprestano je u pomaku
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
29.06.2022.
u 08:27

Djelatnici hitnih službi koji su došli na očevid rekli su kako je djevojčica pronađena u beživotnom stanju u dječjem vrtiću u Lyonu te je odmah odvezena u bolnicu.

Odgojiteljica (27) iz Lyona u Francuskoj ubila je jedanaestomjesečnu bebu nagrizajućim sredstvom za čišćenje odvoda jer više nije mogla podnijeti djetetov plač. Stravična je to vijest koja je potresla Francusku. 

Djelatnici hitnih službi koji su došli na očevid rekli su kako je djevojčica pronađena u beživotnom stanju u dječjem vrtiću u Lyonu te je odmah odvezena u bolnicu.

Unatoč svim pokušajima reanimacije, ništa se nije moglo učiniti za dijete te je ono preminulo.

Istražitelji su najprije sumnjali na nesreću, ali je ubrzo postalo jasno kako je djevojčica preminula zbog okrutnog čina svoje odgojiteljice, piše Fenix magazin. 

Odgojiteljica je potom istražiteljima otkrila užasnu istinu. Dala je djetetu da popije tekućinu za čišćenje odvoda. Rekla je da je djevojčica neprestano plakala, a ona to nije mogla podnijeti. 

Kasnije je rekla kako nije vidjela da se radi o otrovnom proizvodu dok je njezin odvjetnik kazao kako je napravila nesretnu i nespretnu gestu s vrlo teškim posljedicama.

Ključne riječi

Komentara 1

LA
Latigo
10:40 29.06.2022.

Ta sigurno nema djece, šeće psa i ima idiotske tetovaže i pirsinge po tijelu. Najvjerojatnije se radi o tipičnom proizvodu izopačenog Zapada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije