Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubijen 52-godišnjak

Preokret u slučaju ubojstva kod Brinja: Sin priznao da je ubio oca, tvrdi da je on maltretirao cijelu obitelj

Karlovac: Na Županijski sud priveden osumnjičeni za obojstvo oca
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/10
09.07.2021.
u 18:40

Što se točno odigralo u kući, trebalo bi biti poznato nakon razgovora Igora s istražiteljima

Igor Vukadinović (20) priveden je danas na Županijski sud u Karlovcu kako bi ga ispitao državni odvjetnik i županijski sudac s obzirom na to da je osumnjičen da je jučer ujutro oko 5 sati u obiteljskoj kući u mjestu kod Brinja ubio svog oca Nikolu Vukadinovića (52). 

Igor je osumnjičen na temelju, kako neslužbeno doznajemo, njegova vlastitog priznanja kojeg je jučer dao u prostorijama ličke policije, da je oca ubio nakon svađe udarivši ga tupim predmetom nekoliko puta po glavi. 

Sin je navodno rekao da je oca ubio jer je godinama maltretirao čitavu obitelj, od majke koja ga je napustila i otišla raditi u Njemačku, 24-godišnje sestre, njega pa do najmlađe sestre koja ima 10 godina. 

Što se točno odigralo u kući, trebalo bi biti poznato nakon razgovora Igora s istražiteljima. 

Upravo je sin jučer ujutro obavijestio policiju da mu je netko ubio oca. Kazao je kako je mislio da je to napravio provalnik, no nakon što je priveden, ličkim je policajcima ipak navodno priznao da je odlučio stati na kraj očevom maltretiranju obitelji.  

Ubojstvo u Rapain Klancu, PU ličko - senjska okarakterizirala je kao teško ubojstvo. Navode da je završilo kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjakom koje su proveli u suradnji s Županijskim državnim odvjetništvom u Karlovcu zbog osnovane sumnje da je počinio teško ubojstvo na osobito okrutan ili krajnje podmukao način.

 - On se sumnjiči da je 8. srpnja 2021. u obiteljskoj kući u mjestu Rapain Klanac s ciljem da usmrti svog 52-godišnjeg oca, alatom mu zadao udarce u glavu dok je ovaj spavao i time mu nanio ozljede od kojih je otac preminuo na mjestu događaja. Osumnjičeni 20-godišnjak je uhićen, doveden pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, te je protiv njega podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. 

Nadležno odvjetništvo je nakon ispitivanja, podnijelo sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv 20-godišnjeg osumnjičenika zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke i radi neometanog odvijanja kaznenog postupka za kazneno djelo za koje je propisana kazna dugotrajnog zatvora i kod kojeg su okolnosti djela posebno teške - navode danas u PU ličko-senjskoj. 

Komentara 47

IV
ivanhoe1980
16:45 09.07.2021.

Ovom dečku sud mora izreći blagu kaznu. Ukoliko je otac bio prijavljivan, po običaju, zakazale su institucije. Život u disfunkcionalnoj obitelji je pakao za sve osim za zlostavljača.

DU
Deleted user
16:46 09.07.2021.

Ostaviti djecu nasilnom ocu ??..ima li tu i majčine odgovornosti?..jadan dečko,uništio si život ,a da je imao kog uz sebe ,sve se ovo moglo izbjeći.

DU
Deleted user
16:05 09.07.2021.

Da je barem pokupio sestru i ako još koga ima i otišao u Njemačku, spasio bi se. Zašto se zapravo razno-raznim nasilnicima u Hrvatskoj dozvoljava da maltretira narod, nije mi jasno. Kakav je to život? Toga je sve više i više, a kao sve pametan do pametnijeg u našim institucijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije