Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HV u misijama po svijetu

Strane misije su za 'probrano društvo': U bazama uz rusku granicu raspoređena čak 243 naša vojnika

05.02.2023.
u 20:47

Svih 12 operacija u kojima sudjeluju hrvatski vojnici odvija se normalno, a HV je ostao prikraćen tek za planirano sudjelovanje u obuci ukrajinskih vojnika

Komentara 19

Avatar Zavratnica
Zavratnica
21:03 05.02.2023.

Koji je hrvatski nacionalni interes u slanju hrvatskih vojnika uz rusku granicu osim podaništvo aktualne vlasti prema šefovima iz Brisela i Buzina?

DU
Deleted user
04:38 06.02.2023.

Sto gore rade nasi vojnici? Ono nije nas rat. Ako bas zele vojnike na granici neka ih stave na granicu kod Bihaca da vracaju migrante i tako cuvaju Hrvatsku.

HR
Hrvoje5
07:05 06.02.2023.

Da li se baš moraju hrvatski vojnici ponovo vraćati sa "istočnog fronta" u sanducima? Može li ijedan svjetski rat proći bez da hrvatski vojnici budu uvučeni u sukob a ovaj put bez ikakve realne svrhe i zdravog interesa i razuma??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?