Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Droga na granici

Strancima oduzeta marihuana, hašiš, kokain i tablete

granica
Duško Marušić/PIXSELL
11.08.2014.
u 12:50

Sa "osobnom zalihom" je na odmor u Hrvatsku pokušalo ući deset Francuza , petoro Talijana, troje državljana Njemačke i trojica Slovenaca.

Tijekom vikenda granični policajci su prilikom redovne kontrole vozila i putnika na ulazu u Hrvatsku  u 20 slučajeva zaplijenili drogu.

Narkotici su zaplijenjeni na graničnim prijelazima Rupa, Pasjak, Šapjane i Brod na Kupi, a s drogom je zatečen 21 strani državljanin. Sa "osobnom zalihom" je na odmor u Hrvatsku pokušalo ući deset Francuza , petoro Talijana, troje državljana Njemačke i trojica Slovenaca.

Zaplijenjeno je ukupno 13,68 grama marihuane, 24,32 grama hašiša, 5,22 grama kokaina te deset komada tableta. Svi stranci su prekršajno sankcionirani novčanim kaznama.

>>U stanu mu pronašli 157 grama marihuane

>>Dvojica osječkih mladića zasadila stabljike indijske konoplje

Komentara 3

MX
Mister X
00:24 12.08.2014.

Strancima oduzeta marihuana, hašiš, kokain i tablete protiv glavobolje... Za vlastite potrebe ?

MX
Mister X
00:29 12.08.2014.

Eto ti EU i sloboda putovanja na Balkan što to imamo još kao kod zločinca Tita granicu kontrole čemu ako im njihovi ne brane i puste ih čemu mi se pravimo važni ? Kvarimo godišnji odmor ljudima koji imaju određenii standard .. Granični policajci su prilikom redovne stalne neprestalne kontrole vozila i putnika na granici našli u ulazu u Hrvatsku koliku količinu za cijelo društvo od njih 20 ....

DI
dinamojavolim
13:31 11.08.2014.

unistili ljudima godisnji:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije