Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog niskih tarifa
Povratak na članak

U splitskoj luci prekinuta još jedna blokada. Najavljene nove akcije

Sindikat lučkih radnika Trajektne luke Split na ovaj način želi riješiti dugogodišnji spor sa splitskom Lučkom upravom, odnosno izboriti se, kako ističu, za pravedniju raspodjelu dobiti

Komentari 2

DU
Deleted user
15:36 15.10.2014.

Moze li netko istrazivačkim novinarstvom pokriti anekse ugovora o izgradnji vanjskih vezova u Trajektnoj luci Split?

VL
DU
Deleted user
13:18 15.10.2014.

Prosvjedi, prikupljanja potpisa za referendum(e) u vezi Vladinih "interventnih" mjera. rast nezaposlenosti, siromaštva, porast ubojstava i razbojstava uopće, svakodnevne info. o novim aferama, gubici koje se očekuje da "svekoliko pučanstvo" sanira, pad BDP, porast bolesti, manjak medicinske opreme, duge liste čekanja, skidanje lijekova s liste na teret HZZO-a ( a doprinose moramo plaćati)...i nizati bi se moglo do u nedogled. A što se događa? Tko je odgovoran? Koliko je novca vraćeno u proračun? Tko je pravomoćno osuđen? Ma pun mi je kufer.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.