Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srušili natječaj
Povratak na članak

Strabag proziva Grke zbog kartela, a u njima je sudjelovala i ta tvrtka

U Slovačkoj je 2008. tamošnji Antimonopolski ured kaznio Strabag i još pet tvrtki za kartelski sporazum na izgradnji autoceste u 2005. Na temelju analize pokazalo se da je tih šest tvrtki surađivalo pri kreiranju svojih ponuda, a koje su sadržavale vrlo slične jedinične cijene.

Komentari 10

Avatar stominac
stominac
10:38 17.04.2019.

ma ne dozvoliti tim banditima iz strabaga i austrije , niti da pomisle da bi u hrvatskoj nešto mogli raditi!!

VL
DO
domxerex
10:39 17.04.2019.

Dobro jutro, strabag to cijelo vrijeme radi. Jedna tvrtka koja istovremeno financira socijaldemokrate, demokršćane i liberale može preživjeti samo na namještenim poslovima.

VL
DU
Deleted user
10:38 17.04.2019.

posrani strabag koji je unistio sve hrvatske tvrtke sad stopira pristupne ceste za most - turci u kompi s bakirom izetbegovicem. sve pamtiti pa vratiti toj dragoj bosni s kamatama.

VL
DO
doktorica
11:07 17.04.2019.

grčka kompanija provela mjere samokorigiranja pa je, među ostalim, platila kaznu za kartelski sporazum.....a navode da nisu oni povezani.Svašta ,lijepo će se uklopiti kod nas.

VL
Avatar hihi
hihi
10:57 17.04.2019.

kineski komunisti spasitelji hodaju uokolo po svijetu i dijele pare

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.