Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pelješki most
Povratak na članak

Strabag: Razočarani smo, razmatramo daljnje pravne korake

Strabag je tvrdio da je kineski konzorcij ponudio dampinške cijene za niz radova

Komentari 7

KD
kdog
18:15 26.03.2018.

odj glupaani

VL
KD
kdog
18:14 26.03.2018.

dok više glupani

VL
DO
domolub
20:33 26.03.2018.

Hallo strabag pa ste vi normalni htjeli bi Nesto silom.svako gleda da uspara.dosta berete kajmak od nasih cesta

VL
DI
Direkt
18:29 26.03.2018.

Još Bakir da odobri.

VL
CR
crocro
20:19 26.03.2018.

Pitanje je da li bi se ucviljena gospoda žalila da je u pitanju neka druga zemlja koja je prihvatila najprihvatljiviju ponudu Kine. Da je u pitanju Francuska, Belgija, Španjolska ili neka druga europska država, da li bi se žalili. Ovako od Hrvatske žele svi ušićariti zbog tobože netransparentnog postupka, pa onda pakiraju sudove kako bi dobili nekakve odštete zbog gubitaka. Oni jednostavno ne priznaju pravo Hrvatske na samostalnu odluku. Time samo pokazuju koliko ne poštuju Hrvatsku.

VL
DU
Deleted user
19:02 26.03.2018.

Ništa nije vječno, pa ni Strabag. U svijetu mnoge poslove dobile su kineske tvrtke. A napokon, naši političari i dužnosnici, oni koje smo mi izbarali...pa oni znaju što rade, oni rade uvijek za nas i za Hrvatsku-

VL
DO
Donald
18:35 26.03.2018.

Uzeti Kineze za izgradnju pelješkog mosta veliki je politički promašaj ove vlade , među ostalim i zato, jer veliki dio troškova gradnje preuzima EU. To ćemo u svakom slučaju osjetiti na nekom drugom području, gdje će nam biti potrebna podrška nekih drugih članica EU. Takve stvari se ne zaboravljaju, i kazna će slijediti. Naprosto ne shvaćam takvu beskrajnu kratkovidnost Plenkovića i njegovih savjetnika, koji očito nemaju pojma o strateškom razmišljanju i odgovarajućim pametnim potezima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.