Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za referendum

Stožer u ponedjeljak predaje prikupljene potpise u Sabor

ćirilica
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
14.12.2013.
u 10:06

U ponedjeljak, u 10.30 sati, članovi Stožera za obranu hrvatskog Vukovara predat će predsjedniku Hrvatskog sabora Josipu Leki prikupljene potpise za raspisivanje referenduma o dvojezičnosti. Tu informaciju je novinarima nakon održanog sastanka Stožera prenio glasnogovornik Igor Gavrić.

- Nakon problema u vezi s terminom primanja potpisa potvrđeno je da će se to dogoditi u ponedjeljak te da će predstavnike Stožera primiti predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko, rekao je Gavrić.

U Sabor će biti odneseno oko 650.000 pikupljenih potpisa koje su članovi Stožera i njihovi volonteri prikupljali od 17. studenoga do 1 prosinca. U Stožeru kažu kako očekuju da će nakon njihova prebrojavanja i utvrđivanja ispravnosti Sabor raspisati referendum.

>>Stožer i Klub nacionalnih manjina: Treba li se održati referendum?

>>Član Stožera: Milanović i Matić savjetovali su nam referendum

Komentara 10

DI
Dingač
10:31 14.12.2013.

sretno heroji! ova vlada vrši pritisak na sve koji nešto pokušaju protiv njihovih interesa pa zato uvijek na neki narodni prijedlog šalju prijetnje i progone a na kraju ipak vlada izgubi nepravednu bitku. Živjela Demokracija!

Avatar lipistipeikata
lipistipeikata
10:27 14.12.2013.

dajem potpis za jednu pivu(Karlovačku)

DU
Deleted user
13:41 14.12.2013.

doklem vise ti referendumi? sada slijede referendumi o vjeronauku u skoli, placanje crkve iz proracuna , dvojno drzavljanstvo, o zabrani hadezea kao kriminalne partije , o povlasticama laznih branitelja , i tak nikada kraja , a svaki kosta 50 milijuna kuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije