Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVAR

Stožer postavlja jumbo plakate s likom Darka Pajčića

dvojezični natpisi
Goran Ferbežar/PIXSELL
21.02.2014.
u 13:43

Iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara navode da im je cilj ovakve jumbo plakate postaviti po cijeloj Hrvatskoj

Više od tri mjeseca od kako je Darko Pajčić, prilikom oštećivanja postavljene  dvojezične ploče ozlijeđen ispred zgrade PP Vukovar, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara pokrenuo je dvije akcije kojima žele, kako kažu, da  se  istraži  i  javnosti  objelodani  što  se zapravo dogodilo toga 16. studenoga  2013.  godine  u dopodnevnim satima. Prvo su saborskom Odboru za nacionalnu  sigurnost poslali zahtjev da se istraži cijeli slučaj s obzirom da, kako kažu, do sada javnost nije upoznata sa svim dešavanjima. Isto tako pozvali  su  i  sve  svoje članove i simpatizere da se angažiraju i potrude kako  bi  u  njihovoj  okolici  osigurali povoljne pozicije za postavljanje jumbo plakata sa likom Darka Pajčića.  

Iz Stožera navode da im je cilj ovakve jumbo plakate postaviti po cijeloj Hrvatskoj. Ističu da na ovaj način žele senzibilizirati hrvatsku javnost te podsjećaju da je radi zadobivenih ozljeda Pajčić ostao  bez gotovo  pola  lubanje,  a da u isto vrijeme iz nadležnih  ministarstava nema nikakvih informacija o cijelom slučaju.

Prema informacijama iz PU Vukovarsko – srijemske županije slučaj ozljeđivanja Pajčića proslijeđen je Općinskom državnom odvjetništvu na dalje postupanje. Na upit novinara Večernjeg lista dokle se došlo sa istragom slučaja i koji su sljedeći koraci danas smo dobili odgovor od Općinske državne odvjetnice Zorice Human koja je navela da prema zakonskim odredbama za sada ne mogu odgovoriti na postavljeni upit. I dok slučaj ne bude konačno riješen Pajčić i  dalje leži u bolnici radi brojnih zdravstvenih tegoba dok policajca S. S. i njegovu obitelj policija i dalje, radi brojnih prijetnji, osigurava.

>> Stožer od Sabora traži da se konačno ispita slučaj ozlijeđivanja Pajčića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije