Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVOR NA PRIOPĆENJ

Stožer: Jeftin pamflet u funkciji je nove 'srbizacije' Vukovara

vukovar
Goran Ferbežar/PIXSELL
15.10.2013.
u 09:11

"Potpisnici priopćenja očito smatraju da imaju ekskluzivno pravo samo na svoju 'istinu'"

U Vukovaru se ne provodi nasilje prema ćiriličnom pismu, nego nasilje nad žrtvom i mučeništvom Vukovara, odgovorili su iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara na zajedničko priopćenje više institucija srpske manjine u Hrvatskoj, koje su nazvali \"jeftinim, demagoškim pamfletom koji je izravno u funkciji nove \'srbizacije\' Vukovara i Hrvatske\".

\"Sadržaj priopćenja ukazuje da njegovi potpisnici nemaju nikakvoga razumijevanja, a onda niti osjećaja političke, moralne i nadasve ljudske odgovornosti prema patnjama koje su njihovi sunarodnjaci izazvali nevinim ljudima\", poručuju iz Stožera. Također tvrde kako potpisnici priopćenja pozivaju na uvođenje stroge cenzure.

\"Potpisnici priopćenja očito smatraju da imaju ekskluzivno pravo samo na svoju \'istinu\', druge ih ne zanimaju, a osobito ih ne zanimaju žrtve i stradalnici\", stoji u priopćenju Stožera.

>> Stožer obustavlja sve aktivnosti zbog pogreba 11 Hrvata u Sotinu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije