Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šefica Porezne

Stoji Mučaji pregledali vikendicu, ona poručila: Drž'te se, novinari!

Stoja Mučaji
Foto: Screenshot/YouTube/HRT
04.12.2014.
u 20:24

Stoja Mučaji privedena je zajedno s još četvero poreznika osumnjičenih zbog više kaznenih djela u slučaju predstečajne nagodbe tvrtke VOX, a zbog koje su uhićeni i Reno Sinovčić i njegov direktor u NK Zadru Dalibor Zebić

Danas su iz USKOK-a na policijski brod u Zadru iz Zagreba doveli šeficu Porezne uprave Stoju Mučaji te je prebacili u njezinu vikendicu na otoku Rivnju.

Nakon pretrage u Rivnju najavljen je i odlazak u Maslenicu u novu nekretninu Mučajevih. Novinarima je poručila, dok je ulazila u brod: "Drž'te se novinari!" Stoja Mučaji privedena je zajedno s još četvero poreznika osumnjičenih zbog više kaznenih djela u slučaju predstečajne nagodbe tvrtke VOX, a zbog koje su uhićeni i Reno Sinovčić i njegov direktor u NK Zadru Dalibor Zebić.

Njezino uhićenje izazvalo je šok u Zadru s obzirom na to da je baš Stoja Mučaji stalno upozoravala na nezakonitosti u postupku predstečajne nagodbe VOX-a.

>>Da je Sinovčić krao, onda bi moji igrači redovito primali plaće

>>Stoja Mučaji: Nemam ništa protiv, neka policija sve ispita i odradi svoj posao

Komentara 16

Avatar Tito zločinac
Tito zločinac
20:40 04.12.2014.

Vozaju se od nekretnine do nekretnine. Otkud to državnoj službenici?

DU
Deleted user
21:34 04.12.2014.

Da nije Stoja slučajno iz sdp-a?

ST
stric5
21:32 04.12.2014.

....zašto nemate slikice stojini nekretinica....bandićeve ste slikali iz zemlje i iz zraka....iz svih kuteva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije