Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ćiro blažević

Da je Sinovčić krao, onda bi moji igrači redovito primali plaće

Ćiro Blažević
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
04.12.2014.
u 07:40

– Zdravko je mudar čovjek i nitko mu ništa ne može. Zapravo, pokušali su mu nešto naći, ali mu ništa nisu našli i možda bi svi napokon trebali shvatiti da radi po zakonu.

Miroslav Ćiro Blažević komentirao je što je Reno Sinovčić završio u pritvoru. Sve miriše na raspad kluba.

– Ne znam što će dalje biti, nije dobro, pa igrači već dulje vrijeme nisu dobili plaće, ali neću sad govoriti o tome. U ovom trenutku ne smijem dići sidro iz Zadra, bilo bi to nemoralno – objasnio je Ćiro, koji objašnjava zašto je branio Renu:

– Ne vjerujem da je Reno krao. Da je doista krao, Zadar bi imao za plaće igračima! – u svom će stilu Blažević.

Zašto ste onda napadali Zdravka Mamića iz svih oružja, a sad branite Sinovčića koji je osumnjičen za kriminal?

– Zdravko je mudar čovjek i nitko mu ništa ne može. Zapravo, pokušali su mu nešto naći, ali mu ništa nisu našli i možda bi svi napokon trebali shvatiti da radi po zakonu.

No, sad su počeli teški napadi Hajduka, Torcide, odavno ima problema s Bad Blue Boysima.

– Nije mu lako, ali nije problem Mamić, problem je Šuker. Apsurdno je koliko je komotan i kako ignorira poziciju koju obnaša. Mamić je kriv zato što je postavio Šukera, a znao je da on ne može raditi taj posao. I zbog toga je došlo do općeg revolta, iz kojeg se njih dvojica neće izvući. Šuker zato što je nemaran, a Zdravko zato što ga je postavio.

Mislite li da cijelo vodstvo HNS-a mora odstupiti?

– Ima u vodstvu Nogometnog saveza i čestitih ljudi, ali na kraju će svi morati pasti jer nam prijeti situacija u kojoj se neće moći igrati nijedna utakmica. Moraju se zapitati tko je važniji, oni u Savezu ili narod koji im je okrenuo leđa. Moraju imati savjest i povući se, sve ostalo bila bi obična demagogija.

>> Sud odbio 10 milijuna za Sinovčićevu slobodu

Komentara 34

Avatar dras32
dras32
08:14 04.12.2014.

Kad je netko sitni kokosar onda ta to zna cijelo mjesto i okolne zupanije,kad netko zamracuje milijune,onda ne zna nitko nista! Tako i Ciro,on se vodi onom...malog lopova u zatvor a pred velikim skines sesir.

Avatar comandante
comandante
08:14 04.12.2014.

Ćiro, čovjek u godinama, ako je pametan, zna kada treba šutjeti a bogami i povući se iz posla, ne blamiraj se

ZA
zambezi
08:07 04.12.2014.

Glavno da je ciro dobio lovu na vrijeme inace nebi bio u zadru. A ako stvarno igraci ne dobivaju place,trebao bi bit prvi i stat iza njih i ne trenirat niti igrat dok ih se ne isplati. A nevjerojatno je da ga jos netko hoce za trenera. Zar nema dosta novaca? Zalosno je kolko u svim djelatnostima ima tih staraca koji misle da su nezamjenjivi i ne zele se maknut dok ih ne iznesu. A vele mladi nece radit..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije