Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U VOJSCI
Povratak na članak

Što se događa u vojsci? Milanović: Vojnici mi se žale, ja na to upozorim, a reakcije nema

Na Pantovčaku ne žele otkriti kakvi to prigovori stižu od vojnika vrhovnom zapovjedniku, a o kojima “oni ne mogu javno govoriti”, niti izvršna vlast (Vlada) navodno nema za njih sluha, kako to kaže Milanović. No, iz njegovih je izjava razvidno da se to uglavnom odnosi na Kopnenu vojsku. Što bi to moglo biti zabrinjavajuće u Kopnenoj vojsci, ostat će tajna i nakon održane sjednice, no možda Milanović dobije neka razjašnjenja o dinamici prelaska na 80-ak oklopnih transportera “Bradley” nabavljenih od SAD-a...

Komentari 27

DU
Deleted user
09:46 28.10.2021.

Moš mislit kak se običan vojnikžali Zoki. E, Zoka...Zoka.

VL
GL
Glavica
09:56 28.10.2021.

Dezerter Zoki imao je 25 godina 91 nije htio branit hrvatsku a sad hoce da bude zapovjednik vojske joj kad bi doslo do rata on bi ostavio vojsku na cjedilo a on bi se sakrio ispod kreveta

VL
DU
Deleted user
13:02 28.10.2021.

Pa normalno je da mu se bas njemu zale, svi oni se sjecaju zlatnih dana dok je Zoran bio premjer, povecao im je place, u nekoliko navrata, nikoga nije umirovio, nesto sitno sto mu nije bilo po volji, povecao vojnii kadar za nekoliko tisuca rocnika, da ne spominjem koju im je sve opremu kupio, nema crne mrlje na njegov odnos prema vojsci iz premjerskih dana, mozda malo servis helikoptera, a to je na sve drugo sitnica.

VL
SI
sisavac
11:46 28.10.2021.

a gle zoki, ljudi se žale i na tebe, pišu po portalima, žale se i političari na tebe, pa nikakve koristi od toga, ti ostaješ isti i udaraš po starom. a očekuješ od drugih da se promijene?!

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
12:52 28.10.2021.

Što se događa u vojsci? Milanović: Vojnici mi se žale na neimaštinu jer imaju Hrvatsku, ja na to upozorim one u Dublinu i Belfastu da jih uzmu i pobrinu se za jadnike, a reakcije nema jer navodno je u Irskoj več previše hrvatskih ekonomskih izbjeglica.

VL
ST
strahimir
16:26 29.10.2021.

Ovog slučajnog vojnog stratega možemo poslati talibanima da ih uči kako skakati, kako se skrivati u podrumima, kako režati

VL
MI
Mircen
10:19 28.10.2021.

Mi već imamo ugrozu nacionalne sigurnosti, ugrozu koju su inicirali i koju sada sustavno održavaju oni na čelu države koji drže štangu Ivici Kinderu. Zbog čega su si hrvatski vojnici oduzimali svoje živote, uključujući i vojnika s visokim činom. Ali ta samoubojstva hrvatskih vojnika sendvič bojnu ne zanimaju. Njih brine jedino ovaj moj komentar pa su plaćeni za trolanje i keljenje minusa kako bi lakše zataškali ovaj komentar jer žele da se ta samoubojstva zataškaju pod tepih kako bi se nova samoubojstva mogla nastaviti događati dalje u HV-u.

VL
Avatar crazy_bat
crazy_bat
09:48 28.10.2021.

Pa kada te nitko ne doživljava, hahaha

VL
DU
Deleted user
17:27 28.10.2021.

Duo Kotromanović- Milanović preporodili oružane snage RH servisiranim MIG-ovima i helikopterima.😂😂😂👏👏👏Još i danas mu se žale vojnici.

VL
DU
Deleted user
21:09 28.10.2021.

pa nece se žaliti nekom iz kriminalne

VL
TO
tow
10:39 28.10.2021.

HV uopće nema problema, samo treba riješiti "par sitnica": uvesti u uporabu novi višenamjenski zrakoplov što je ogroooman tehničko-ljudski izazov, uvesti 4 Black hawka u uporabu što je čak pri kraju, konačno potpisati ugovor o Bradleyima, riješiti protuzračnu obranu (kojee uopće nemamo?) i to prvo onu za male visine za zaštitu gardijskih bojni pa onda pristupiti PZO obrani za srednje visine, sukladno tom već se treba razmišljati novim radarima koji bi trebali zamijeniti stacionarne radare FPS ( a di su tek mobilni radari), vidjeti u kojem vremenskom roku ćemo konačno većinu Patrija opremiti izraelskom daljinski upravljanom borbenom stanicom ( do sada smo ih samo 8 opremili???), protu-brodske rakete RBS 15 su na izdisaju i u par godina moramo kupiti nove, mornarica nakon što zaprimi 5 obalnih brodova (što debelo kasni) konačno mora početi razmišljati o nabavi 1 korvete te protuminskih brodova, radari za nadzor mora su također pri kraju svoje uporabe itd itd. Pa mi nismo u ovoj godini čak uspjeli ni nabaviti faking belgijske puškostrojnice iako su za to izdvojena sredstva u proračunu. A di su još i bespilotne letjelice, sredstva za elektronsko ratovanje, modernizacija potpuno zastarjelog tenka M84, nabava pametnog streljiva za haubice PzH2000 koje su trebale biti nabavljene još 2019. Sve pobrojano je onako odokativno između 5 i 6 mlrd eura. Ali ako ima političke volje i strateškog planiranja, sve se ovo može realizirati do 2030. Jer ovako više ne može!

VL
Avatar Cohen
Cohen
17:25 28.10.2021.

Nejasno zašto veliki broj njegovih kritičara u napadima koristi deminutiv imena Zoran (Zoki, Zoka), jednako kao njegovi simpatizeri., a Zoki je nadimak od milja (!?).

VL
Avatar matalan
matalan
09:51 28.10.2021.

Kad kaplar poželi čvarak više bar roj vojnika polomi noge od kamenjara... beretke uglavnom glume Toma Cruza

VL
DU
Deleted user
11:11 28.10.2021.

Predsjednici do sada se u ništa nisu miješali, a pogotovo kad se to odnosi na narod, bar koliko ja znam. Kad bi ih pitali, rekli bi da to nije u njihovoj ovlasti. Ovo sada je neki zaokret i mogu reći da mi se sviđa. Jer, što će nam predsjednik i sva ona svita oko njega sa pustim savjetnicima ako će samo sudjelovati u izboru sudaca, diplomata i ostalog. Hm, Milanović kao da je drugi čovjek za razliku od onoga kada je bio premijer.

VL
ZO
ZoranDurdevic
16:25 28.10.2021.

Komentari su neoeimjereni, nezreli, pa valjda on kao prexsjednik RH ima pravo reci sto nevalja u drustvu Niti Pkenku nije bil u ratu ni Mirek nijw bil u ratu a Francek je bezal od poligona kak lud pa je zato slal Stipicu

VL
CJ
cjepljeni
09:41 28.10.2021.

Vojne tajne su to, brale ... kakve god bile.

VL
GP
gprskalo
09:47 28.10.2021.

Zoki najuspješniji premijer u povijesti Hrvatske 🤣🤣🤣

VL
Avatar markoii123
markoii123
10:58 28.10.2021.

Bravo Zoki,samo udri po njima i dalje. Vidiš kak se kotrljaju u svojim lažima i svaki dan tonu sve dublje i dublje u blatu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.