Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U VOJSCI

Što se događa u vojsci? Milanović: Vojnici mi se žale, ja na to upozorim, a reakcije nema

28.10.2021.
u 09:32

Na Pantovčaku ne žele otkriti kakvi to prigovori stižu od vojnika vrhovnom zapovjedniku, a o kojima “oni ne mogu javno govoriti”, niti izvršna vlast (Vlada) navodno nema za njih sluha, kako to kaže Milanović. No, iz njegovih je izjava razvidno da se to uglavnom odnosi na Kopnenu vojsku. Što bi to moglo biti zabrinjavajuće u Kopnenoj vojsci, ostat će tajna i nakon održane sjednice, no možda Milanović dobije neka razjašnjenja o dinamici prelaska na 80-ak oklopnih transportera “Bradley” nabavljenih od SAD-a...

Komentara 27

DU
Deleted user
09:46 28.10.2021.

Moš mislit kak se običan vojnikžali Zoki. E, Zoka...Zoka.

ZI
Zir
13:02 28.10.2021.

Pa normalno je da mu se bas njemu zale, svi oni se sjecaju zlatnih dana dok je Zoran bio premjer, povecao im je place, u nekoliko navrata, nikoga nije umirovio, nesto sitno sto mu nije bilo po volji, povecao vojnii kadar za nekoliko tisuca rocnika, da ne spominjem koju im je sve opremu kupio, nema crne mrlje na njegov odnos prema vojsci iz premjerskih dana, mozda malo servis helikoptera, a to je na sve drugo sitnica.

GL
Glavica
09:56 28.10.2021.

Dezerter Zoki imao je 25 godina 91 nije htio branit hrvatsku a sad hoce da bude zapovjednik vojske joj kad bi doslo do rata on bi ostavio vojsku na cjedilo a on bi se sakrio ispod kreveta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?