Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TJEDAN ODLUKE

Što se događa s ulaskom u Schengen? Izašlo dosad najkritičnije izvješće o velikom problemu Hrvatske

Zagreb: Članovi vlade susreli su se na 72. sjednici
Goran Stanzl/PIXSELL
06.12.2021.
u 10:50

Jedna ili dvije države članice još nisu dale zeleno svjetlo. Ja sam oprezno optimističan da bi se to moglo dogoditi - rekao nam je jedan visoki diplomat EU u petak u Bruxellesu, kad smo ga pitali očekuje li da će ovaj tjedan, na sastanku Vijeća ministara unutarnjih poslova EU, biti usvojen zaključak koji potvrđuje spremnost Hrvatske za pristupanje schengenskoj zoni bez granica.

Komentara 50

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
10:59 06.12.2021.

Ako je izvješće sastavila ekipa koja je izostavila Božić iz dokumenta, da ne provocira neke, onda smo vjerojatno u velikom problemu.

RU
Rumpelstinski
12:24 06.12.2021.

A gle, tu kaj god da naraviš, nikak ne valja. Da reagiraš blago i puštaš migrante na granici, onda bi rekli da ne čuvamo vanjske granice EU. Ovisiš o milosti i nemilisti EU seronja. Ne znam kaj se "hrabri" nizozemci stalno javljaju.

DU
Deleted user
11:11 06.12.2021.

Locirati, identificirat i transferirat iz Bihaća u Brisel

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?