Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONOSIMO DETALJE

Što se događa s N1? TV kući prijeti novi udarac i prelazak na internet, ali već se kuje rezervni plan

Zagreb: Predstavljanje proljetne sheme N1 televizije te novih projekata
Jurica Galoic/PIXSELL
09.04.2022.
u 01:12

Opet se, kao i lani u isto vrijeme, ponavlja priča o upitnoj sudbini praćenja programa N1 televizije preko nekih operatera. Naime, ovih se dana pojavila informacija da se N1 televizija više neće moći gledati u sklopu MAXtv-a i još nekoliko operatera, odnosno da će N1 ostati samo na internetskoj platformi. S N1 televizije neslužbeno nam je ipak rečeno još nešto što ukazuje na to da postoje i neki drugi, očito rezervni planovi. Oni se odnose na Vijeće za elektroničke medije i njegove nadležnosti koje uključuju dodjelu frekvencija.

Komentara 29

QU
quake
21:59 08.04.2022.

Odavno ih je trebalo ugasiti.. kad se bave regionom mjesto im je u pašaluku

RO
ronyday
08:36 09.04.2022.

Mediji kao N1 i ostali po vlasničkoj strukturi kao i po angažmanu nisu hrvatski kao ni HRT koji je navodno hrvatski jer ga mi plaćamo a po kadrovima i politikantstvu je jugo-srpski.

Avatar moranzilanovic
moranzilanovic
09:09 09.04.2022.

Želim im što bržu propast.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?