Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Što prije na izbore

Afere koje se množe u Hrvatskoj pokazuju koliko je “mravinjak” bio postavljen na krivim temeljima, koliko su malverzacije i kriminal obuhvatili cijelo društvo.

Komentari 9

OK
oktam
20:04 04.12.2009.

Svaka čast Jasmina! Vrlo jednostavna i poučna političko-moralna slika s jedinim ispravnim prijedlogom političkog rješenja problema. Ali kažite nam Jasmina koliko će vremena proći, i koju cijenu platili da se i etički temelji postave kako treba? Je li to konačno ispravni kurs i vrijeme, vrijeme,... puno vremena?

VL
KA
Kamarat
20:21 04.12.2009.

Ma kavi izbori,to bi za sada bilo najgore što nam se može desiti. Na uske stranačke interese i jezivu potrebu za dobrat se do vlasti pod svaku cijenu ,trebali bi se odreći oni kojima je jedino to na umu . Jasmina dali ste vi uvjereni da bi se novim izborima promjenila vlast .Hipotetski,provedu se izbori no bez većih promjena a mi potrošišmo vreme i novac. Neka se odradi mandat pa onda izbori. Po meni više štete donose izbori nego što će Kosor ostati.

VL
NO
northman
22:10 04.12.2009.

načelno,sve je točno. ali,gospođa OPET ne spominje nigdje sanadera a svi krim-putovi vode k njemu.to znaju i mala djeca. ali, gospođa se libi spomenuti ga da postaje veoma, veoma čudno-ili nije! koliko pljuje po milanoviću, koji ima pogreasaka, ali nene na račun države, da je samo dio svog arsenala uptila zaslužnom sanaderu,bila bi vjerodostojna. ovako, nisu važni njezini opći komentari, bez imena za koje svi znaju.

VL
MI
miso
08:10 05.12.2009.

Dobro jutro, gospođo Jasmina Popović, dobro jutro. Vidim da se budite. Dobro jutro. Istina, malo jako prekasno. Vaši pledoajei ispisani Sanaderu učinili su svoje. Sada ste potpuno u pravu. No, počinjena šteta se ne može vratiti. Zato, Vi i Jadranka trebate zajedno otići, ona iz politike, a Vi iz novinarstva.

VL
DO
doktorica
09:20 05.12.2009.

I građani snose dio odgovornosti iako su kolateralne žrtve onih koje su birali.

VL
RA
ramirna
09:45 05.12.2009.

pa de si bre jasminče glupče ti bi nove izbore ti bi novu vlast ti bi nekako karađorđeviće da ti vladaju , \"e neće da bidne\" to može da tražiš u srbiju a u lepu našu neide bre. -DA MALOO RAZMISLIŠ MOŽDA BI DOŠLA DO ZAKLJUČKA : ti tvoji koje priželjkuješ su obećali da će strpati kriminalce u zatvor i vratiti novac u hrvatsku sjećaš se od 2000-2003 g. i ništa , a sada kad se pojavila osoba koja je raskrinkala lopove ti bi je smjenila i dolazimo do zaključka da si na krivoj strani a to se vidi i inače kod tebe jer samo pokušavaš prepričati nešto što drugi napišu u medijima de ti malo razmisli i kuhaj kave u redakciji pravim novinarima ...ako ih u hrvatskoj uopće ima

VL
KR
kresimirica
23:08 05.12.2009.

Jasna, kam se tebi žuri? Jesi li si rezervirala permanente ?

VL
KR
kresimirica
02:10 06.12.2009.

doktorice vidim da ciljate na \"kredit\" koji je morala Podravka dati SMS-u po naređenju Don Mesića, kaj ne!? Neznam u koju stranku bi mogli svrstati one koji su pljačkali Riječku banku, INU, Viktor Lenac, Istarsku banku (navodno inkorporirana :) ) ) i.t.d. Sve sami Don Drugovi: Linić, Mesićevi i kadrovi (zakaj nemrem reč kompanija... pa zato jer komunisti ne vole imperijalističku retoriku). Naravno da smo mi birači suodgovorni jer ih biramo, ali zakaj se nekaj ne napravi, kaj bi moglo regulirat sadržaj promidžbe ili automatski javno pokazat tko su sponzori da se na vreme može intervenirat. Pa ak uzmemo npr. Mesića, taj sporni SMS koji je dobil 70 miljuna kuna kredita, financiral je Mesićevu predcendičku kampanju, a prodaval je španjolske masline u hrvatskom pakiranju... pa onaj Kosovar, pa onaj koji sedi sad u zatvoru, koga su uhvatili u Grčkoj... sve sama bagra, pa kak nisu mogli povuči za nos naivnog hrvackog birača... Ak Crkva priča o tome, odmah joj se zabrani, a Gong nikada nije rekel nekaj lošega o levoj strani.

VL
Avatar ciril
ciril
22:35 06.12.2009.

Ne zbog HDZ-a nego ako vec, zbog onih koji su izabrali ovakvu vlast. Tu se vidi da ni oni koji nam zele pojasniti neke stvari prije svega sami nemaju pojma, kao sto nema ni doticna Jasmina Popovic. I ona se zalaze za onu pametnu: Sjasi Murta da zajasi Kurta, umjesto da se pronalaze nove vrijednosti koje bi Hrvatskoj itekako trebale. Potrosene politike, te produbljivanja krize lijeve i desne opcije, samo daje vise sanse onima, koji su svoj kredit kod naroda davno potrosili. Zasto prikazivatii svoju snagu na taj nacin da politickog protivnika ocrnimo. Na taj nacin nikada necemo izaci iz zacaranog kruga, sto najvise trebamo zahvaliti medijima koji su se svrstali svaki na svoju stranu a narodu ne pruzaju nikakovu drugu mogucnost. Steta za demokraciju, jos veca za nas sve koji zivimo u takvoj demokraciji. Lijep pozdrav.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.