Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Što otkriva psihološki profil Ivice Todorića

25.11.2018.
u 00:00

Pad, moć koja blijedi, bijeg, uhićenje. Koliko su ti udarci ostavili traga na bivšem šefu Agrokora

Nakon bijega i prisilnog povratka u Hrvatsku, Ivica Todorić danas je suočen s optužbama za malverzacije kojima je svoju bivšu tvrtku oštetio za 1,4 milijardi kuna. U sjećanju, još mu žive slike premetačine Kulmerovih dvora koje su zatresle i hrvatsku javnost.

Slike su to dojučerašnjih moćnika u kućnom izdanju, bespomoćnih i krotkih pred istražiteljima, uz pomoć objektiva kamera koji vire u dosad skrivene simbole moći, slike panike i moralnog posrnuća Todorićevih i svih onih koji su lagodno živjeli na tom izvoru.

Javnost je prodrla i u utrobu njegova doma, pa ono malo što je od njega preostalo nakon pustih ovrha, može unajmiti tko god može platiti, pa ondje upriličiti kakvu promociju, zabavu, domjenak, zlurado se, uz čašicu, ceriti nad hudom sudbom Todorićevih...

>>Cijelu priču pročitajte u nedjeljnom tiskanom izdanju Večernjeg lista ili u našem e-izdanju

U današnjem broju donosimo i sljedeće teme:

>>Životna priča novog šefa HAZ: Izgradili smo Zagreb, Sarajevo i Banju Luku

>>Tko je Vadim Novinski: Rus iz Ukrajine koji želi Uljanik bogatstvo je zgrnuo trgujući naftom

>>TVRĐAVA KLIS: Ključ Dalmacije i srce hrvatske povijesti

Ključne riječi

Komentara 5

MU
Muncimir
22:11 24.11.2018.

Tu stručnjak ne treba. Egoman, kleptoman, narcis i kroničan lažov.

KR
Krotila
23:23 24.11.2018.

lopovluk

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
00:45 25.11.2018.

Fen frizura, vile, hoteli, luxuzije tajnice i šoferi, zakuske i domjenci, bogat i bezbrižan, eto to je psihološki profil toze, uostalom šta stranačka kasta živi lošije od njega, marić, plenković, pupovac, dalička, isti, samo drugo pakovanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije