Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA ANKETA
Povratak na članak

Što naše stranke misle o useljavanju migranta zbog nedostatka radne snage?

Što stranke misle o ključnim pitanjima koja bi mogla odrediti budućnost EU odgovorile su u anketi Večernjeg lista.

Komentari 34

Avatar dr. Evil
dr. Evil
23:39 11.02.2019.

Nije problem što su nam otišli mozgovi već što su nam ostali idioti

VL
KO
korektor1619
22:36 11.02.2019.

Ako su jednom SAD-u dovoljne svije stranke, koliko više za malu Hrvatsku, zato treba uvesti cenzus od 30 %.. Ovo parazitsko smeće od nebrojenih strančica traži samo svoje uhljebljenje, a briga njih za državu

VL
Avatar babas
babas
10:15 12.02.2019.

Najveći poslodavac u RH je država,treba skresati za trećinu ljude koji ništa ne proizvode i prekvalificirati u konobare,kuhare,recepcionere,građevinarce i ostala deficitarna zanimanja. Samo HAC bi uvođenjem vinjeta mogao slobodno na tržište rada poslati 90% zaposlenika. Ovo masovno uvažanje Srba u Hrvatsku će nam se opet obiti o glavu za 20,30 godina,ideja o Velikoj Srbiji itekako živi. Pametnije je uvoziti Ukrajince,Moldavce ili Bugare.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
22:10 11.02.2019.

Useljavanje more al kontrolirano - znači obitelj prethodno testirana kolko uopće znanje ma o bilo čem, kakšnu struku il zanat posjeduje.

VL
AA
aabbcc
23:20 11.02.2019.

Nije nedostatak radne snage ni u Njemackoj a migranti se uvoze radi zarade, jer Svabo nece da teglji za 2000 eura a za migranta i pola brdo para. Super ako sljaka u Njemackoj a trosi na Kosovu !

VL
JZ
Jedan_Zagrepčanec
22:37 11.02.2019.

Useljavanje samo ako nam je potreban kadar, a nađe se netko tko je već školovan za posao za koji trebamo čovjeka. Ako ga se mora školovati ili prekvalificirati, onda se to može raditi i s našim nezaposlenima, a ne da se školovanje ili prekvalifikacija plaćaju strancima, a osobito ako se radi o velikom broju ljudi iz nama strane kulture koja je, još uz to, i agresivna.

VL
DU
Deleted user
08:22 12.02.2019.

Jesenti mile bigulicu, zar hrvatske političke stranke uopće razmišljaju o čemu drugom osim o sitnim stranačkim interesima, tj. kako se, ako se posreći, dokopati vlasti, i onda udri po zapošljavanju "zaslužnog" članstva. Da ikoja od stranaka razmišlja o nečem drugom,, Hrvatska bi izgledqala kudikamo drugačije nego sada. Neka mi netko pruži čvrste dokaze da nemam pravo.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:39 12.02.2019.

Odgovor na pitanje je svakako potvrdan, jer iz neovisne države emigrira masovno nevjerodomoljubna dvonožna tegleća marva (vjerodomoljubna je uhljebljena po ZNA SE sustavu). U pitanju je samo prijeklôo i svjetonazor uvozne tegleće marve. Jasno je da ni u kojem slučaju ne treba primati bivše i sadašnje gospodare, kao i remetitelje. Ovo znači da treba pozvati i širom otvoriti kapije našoj braći po oružju i (polu)braći po vjeri . Drugim rječima nama su dobrodošli Hrvatsko cvijeće i albanska (polu)braća . Sa ovima se može utemeljiti i hrvatski melting pot iz kojeg će se izroditi Hrvati ubermenschi, na jednoj strani i provesti povjesna pomirba izmedju Jezusovog i Muhamedovog stada. Kako je samo jedan Svevišnji, to je ne nebitno da li će se zvati Hrvatskim Bogom ili Alahom. Po mojoj procjeni Alah će odnijeti pobjedu jer je mnogo darežljiviji prema svojim grlima. Drugim rječima za razliku od kršćanskog Raja u kojem zaslužne čeka slatko voće, u Dženetu bezgrešne pravovjerne čekaju pored slatkog voća i četiri uspaljene djevice. I sam bi som se (iako ateista) pridao Muhaamedovom stadu, ali me je strah da bi me u Dženetu iznevjerene djevice raščerečile kao nekada konji velike grešnike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.