Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVA ANKETA

Što naše stranke misle o useljavanju migranta zbog nedostatka radne snage?

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
11.02.2019.
u 22:00

Što stranke misle o ključnim pitanjima koja bi mogla odrediti budućnost EU odgovorile su u anketi Večernjeg lista.

Samo tri mjeseca dijele nas do izbora za Europski parlament, no o ključnim pitanjima koja će se postaviti pred novim eurozastupnicima u godini koja bi, po mišljenju mnogih, mogla odrediti budućnost EU, u Hrvatskoj se zasad malo govori. Što stranke misle o ključnim pitanjima koja bi mogla odrediti budućnost EU odgovorile su u anketi Večernjeg lista.

Pitanje na koje su stranke odgovarale glasi: Biste li dopustili veće useljavanje migranata u Hrvatsku zbog nedostatka radnika?

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar dr. Evil
dr. Evil
23:39 11.02.2019.

Nije problem što su nam otišli mozgovi već što su nam ostali idioti

KO
korektor1619
22:36 11.02.2019.

Ako su jednom SAD-u dovoljne svije stranke, koliko više za malu Hrvatsku, zato treba uvesti cenzus od 30 %.. Ovo parazitsko smeće od nebrojenih strančica traži samo svoje uhljebljenje, a briga njih za državu

Avatar babas
babas
10:15 12.02.2019.

Najveći poslodavac u RH je država,treba skresati za trećinu ljude koji ništa ne proizvode i prekvalificirati u konobare,kuhare,recepcionere,građevinarce i ostala deficitarna zanimanja. Samo HAC bi uvođenjem vinjeta mogao slobodno na tržište rada poslati 90% zaposlenika. Ovo masovno uvažanje Srba u Hrvatsku će nam se opet obiti o glavu za 20,30 godina,ideja o Velikoj Srbiji itekako živi. Pametnije je uvoziti Ukrajince,Moldavce ili Bugare.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije