Naslovnica Vijesti Hrvatska

Što naše stranke misle o useljavanju migranta zbog nedostatka radne snage?

Što stranke misle o ključnim pitanjima koja bi mogla odrediti budućnost EU odgovorile su u anketi Večernjeg lista.
11. veljače 2019. u 22:00 34 komentara 1988 prikaza
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Samo tri mjeseca dijele nas do izbora za Europski parlament, no o ključnim pitanjima koja će se postaviti pred novim eurozastupnicima u godini koja bi, po mišljenju mnogih, mogla odrediti budućnost EU, u Hrvatskoj se zasad malo govori. Što stranke misle o ključnim pitanjima koja bi mogla odrediti budućnost EU odgovorile su u anketi Večernjeg lista.

sabor KLJUČNA PITANJA ZA EU IZBORE I ljevica i desnica složne da ne treba srljati u uvođenje eura

Pitanje na koje su stranke odgovarale glasi: Biste li dopustili veće useljavanje migranata u Hrvatsku zbog nedostatka radnika?

Oftalmologija
PROMO
Dosta vam je da vam pada mrak na oči? Doznajte koje sve probleme s vidom možete riješiti u Zagrebu

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar dr. Evil
  dr. Evil:

  Nije problem što su nam otišli mozgovi već što su nam ostali idioti

 • korektor1619:

  Ako su jednom SAD-u dovoljne svije stranke, koliko više za malu Hrvatsku, zato treba uvesti cenzus od 30 %.. Ovo parazitsko smeće od nebrojenih strančica traži samo svoje uhljebljenje, a briga njih za državu

 • Avatar babas
  babas:

  Najveći poslodavac u RH je država,treba skresati za trećinu ljude koji ništa ne proizvode i prekvalificirati u konobare,kuhare,recepcionere,građevinarce i ostala deficitarna zanimanja. Samo HAC bi uvođenjem vinjeta mogao slobodno na tržište rada poslati 90% zaposlenika. Ovo masovno uvažanje Srba u ... prikaži još! Hrvatsku će nam se opet obiti o glavu za 20,30 godina,ideja o Velikoj Srbiji itekako živi. Pametnije je uvoziti Ukrajince,Moldavce ili Bugare.