Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne radite to kod kuće!

Što je s ljudima? Još jedan bizaran izazov u kojem se dijete može ozlijediti

izazov
Foto: Screenshot
30.05.2019.
u 13:31

U novom izazovu ''Get that money'' (''uzmi taj novac'') roditelji djeci niz vrata bacaju kreditnu karticu, a djeca je trebaju uhvatiti

Svaki mjesec na Twitteru se pojavi novi bizaran izazov.

Nedavno su se mnogi zgražavali nad roditeljima koji su sudjelovali u izazovu sa sirom, a u kojem su bacali kriške sira na svoje bebe.

U novom izazovu ''Get that money'' (''uzmi taj novac'') roditelji djeci niz vrata bacaju kreditnu karticu, a djeca je trebaju uhvatiti. No, ne smiju koristiti ruke nego je moraju zaustaviti glavom.

 

S obzirom na to da kartica brzo klizi niz vrata, dijete treba istom brzinom udariti glavom o vrata ne bi li je zaustavilo.

U izazov nisu uključeni samo roditelji već i starija braća i sestre, ujaci, stričevi, kao i ostala rodbina, a koliko je popularno postalo, pokazuje video koji je sakupio više od 135.000 lajkova.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Apsalar
Apsalar
17:35 30.05.2019.

Ahahaha i? Nek dica znaju da novac treba zaraditi. A ako su spremni lupati glavom u vrata za novce, nek lupaju.

DU
Deleted user
00:56 31.05.2019.

Sumrak civilizacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije