Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BALKAN VRIJE

Što je projekt 'otvoreni Balkan' zbog kojeg gore srpske zastave u Tirani? Gura ga Vučić, a evo što je iza

22.12.2021.
u 11:54

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić stigao je u Tiranu, gdje je jučer potpisao s premijerima Albanije, Edijem Ramom i Sjeverne Makedonije Zoranom Zaevom sporazum o inicijativi Otvoreni Balkan.Na dan njegova dolaska, u ponedjeljak, nekoliko stotina Albanaca okupilo se ispred zgrade vlade Albanije u Tirani, prosvjedujući protiv dolaska lidera Srbije. ’Ključna je budućnost’ Organizator prosvjeda bivši je premijer Sali Berisha, čelnik oporbene Demokratske stranke. Prosvjednici su zapalili i zastavu Srbije.

Komentara 5

Avatar Bongozg
Bongozg
14:21 22.12.2021.

Albanija i (Sjeverna) Makedonija bi zapravo trebale dobiti status kandidata za EU, a ne ovakvo prijateljevanje za beogradom

PA
Pahor
12:43 22.12.2021.

Vrijeme je da se podigne zid između evrope i primitivnih balkanskih plemena pa nek se udruzuju i ratom razdruzuju koliko zele.

FN
Fr@njo
12:34 22.12.2021.

da nema Varikana i hrvatski precednik bio bi tamo..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?