Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gomila zakona
Povratak na članak

Što će ministri obaviti prije odmora – priprema zakona pa na more

Ranko Ostojić prije dopusta stvorit će preduvjete za postavljanje novih šefova u policiji, a Mirando Mrsić dovršit će poslove sa sindikatima.

Komentari 2

OB
-obrisani-
14:50 19.07.2012.

Koji zakoni za koga? Skandali se samo nizu Drugovi su nelegalno postavili mladog Novokmeta za direktora HRT Po zakonu je trebao imati najmanje 10 godina iskustva na rukovodecem radnom mjestu a partiski postavljeni mladac ima samo 3 godine iskustva. Drugoviovi iz kukuriku kokosinjca se ne drze zakona a traze da se drugi u zemlji drze

VL
NI
Nikanor
17:08 19.07.2012.

Posebno me zainteresirao ovaj mandrilo od ministra policije koji je već do sada napravio takve stravične kadrovske poteze, postaviviši totale amatere i diletante na ključne pozicije, da ga je trebalo još prije nekoliko mjeseci izbaciti iz MUP-a i zabraniti mu da prolazi ulicama u kojima se nalaze prostorije policije. Tim više što problem te ta umišljene seljačine nije što nema pojma o polsu kojim se bavi, nego što si umišlja da zna ! I onda još oko sebe rasporedi još veće blesane nego što je to sam,, pa onda i sam misli kako je sposoban i pametan. A ako ga već nisu maknuli radi "personalne" politike trebali su ga sada sterati, kada je dopustio da imamo "gostujuću" policiju iz Srbije i Crne Gore u patrolama u turističkim mjestima sa našim policajcima !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.