Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što bi hrvatsko novinarstvo bilo bez Dežulovićeve ljevice i Bujančeve desnice?

Milan Šabić/Leonardo Bosnar/PIXSELL
16.08.2022. u 20:21

Prateći polemiku vodećih pera ljevice, koja ne može bez jednako "profinjene" desnice, i obrnuto, čini se da je naš predsjednik ipak fin i pristojan.

Komentara 10

Avatar quo_vadis
quo_vadis
21:43 16.08.2022.

kad čovjek pročita neki članak dežulovića,pokojnog matijanića(zbog čije bi smrti agresivni ljevičari dizali revoluciju,kao da je on jedini čovek koji je umro od korone u HR) i ostalih vulgarnih i naprednih člankopisaca,dobije probavne smetnje...progresivni prostaci...

AF
afer
22:03 16.08.2022.

Što bi hrvatsko novinarstvo bilo bez Dežulovićeve jugoslavenski ljevice i Bujančeve hrvatske desnice?

JA
Jania
09:13 17.08.2022.

Dežulović nije hrvatski novinar tako da usporedba ne drži vodu i nema ni potrebe analizirati ni njegov prizemni stil ni stalno recikliranje istih doskočica. Nadalje, Bujanac je na tržištu, a Dežulović je običan uhljeb koji siše lovu hrvatskih poreznih obveznika. Danke, servilni Plenkoviću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije