Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
60 MILIJUNA EURA
Povratak na članak

Što ako sad propadne projekt Srebrnjak? Hoće li se novac prebaciti na Blato?

O projektu Centra kompetencije za translacijsku medicinu (CCTM) koji se trebao graditi na 18.000 četvornih metara pokraj postojeće bolnice na Srebrnjaku i s njom biti povezan staklenim hodnicima pisalo se mnogo puta proteklih godina jer vodstvo bolnice na njemu radi od 2009.

Komentari 13

ST
stefj
12:43 08.12.2019.

Sigurno se neće prebaciti, jer se novci ne mogu prebaciti. Ipak postoje neke kontrole u EU... Novci se samo mogu vratiti, a ako se potroše prije toga, onda ih vraćamo svi mi iz poreza...

VL
Avatar Verre
Verre
15:12 08.12.2019.

"gradski ured za nabavu" se osjetio "ostecenim" ocito, pa su odmah zvali mikija da ureduje... ..Tu bi i karteli mogli na doskolavanje doci.

VL
CH
chemica
12:30 08.12.2019.

Tko bi rekao, ministar je imao petlje izreći okrutnu istinu. Projekt je pred propašću, a novci će se morati vratiti.

VL
SN
Snowman
19:37 08.12.2019.

Po mom misljenju je razlog za smijenu , Dr. Nogalo je "svjetlio" vise od Bandica ,a to je kod takvog tipa fatalno.

VL
ŽO
žoržet
22:35 08.12.2019.

bojim se da bi moglo biti slično kao s onom suvremenom multi-kulti školom u vukovaru u koju se, uslijed tri desetljeća tendencioznog podgrijavanja kolektivnog ptsp-a i beznađa od strane umreženih interesnih skupina i s ove i s one strane dunava, nije upisao nitko - pa je financijer, norveška vlada, zatražila natrag novac svojih građana! tak' bi i eu trebala k'olko odma' postupiti u slučaju ovg prestrašnog bandolerosovog 'srebrenjaka', pa makar bio tek u pokušaju. uostalom, krajnji je čas da se sam sa svojim kumovima čupa iz blata, bar su to zaslužili - skupa, doduše, s onima koji bi im rado 'lojalno' pekli kolače ili i dalje, zbog neke 'siće', davali izborni legitimitet!

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
11:10 09.12.2019.

Tak se dela ?

VL
GR
gragakarlovac
14:59 08.12.2019.

A gdje je novac iz proračuna za avione koji je Krstičevič kupio/zaribao jer ne razumije engleski!?

VL
Avatar xenon
xenon
22:45 08.12.2019.

Kakav je to projekt koji ovisi o jednom čovjeku.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:25 09.12.2019.

e sad mene prvo zanima zašto projekt srebrnjaka stoji 4 godine, dal nogalo ima što s time, jer ja pamtim provu objavu ekipe koja ga je potjerala, da radi njega kasni projekt, jer nije odradio što treba... on to nije ni komentirao, već sve svodi na optužbu da su ga maknuli jer netko želi nešto za sebe ušićariti... on nije ništa ušićario, u 23 godine vođenja bolnice on je u rangu majke tereze... zato što je doktor, trebamo mu se klanjati, jer nas je 'spasio'... onda ajmo i mehaničarima davati pršute i viskije, jer nam spašavaju najvredniju stvar što imamo, auto! nije slika baš tako čista kako nam je žele nogalovi pristalice prikazati, ima tu puno mulja koji će se tek početi dizati s dna. tko je u pravu, ne znam, al znam da nemam nikakvih informacija. za projekt 60 mil eura težak vlasnik, osnivač, mora osigurati novac za održavanje projekta, treba to i isfinancirati da bi jednog dana od eu-a moga tražiti taj novac. a za predfinanciranje se ipak pita vlasnika. kao što ga se pitalo kod sam prijave, jer bez suglasnosti grada zagreba ovaj doktor nije ni mogao aplicirati projekt, niti je mogao dokazati financijsku održivost. zagreb je projekt podržao, pomogao ga, i bude to izgurao do kraja, i to bez nogala, koji nakon što obriše i posuši lice od krokodilskih suza, može početi nešto i pojašnjavati. još jednom, mi nemamo pojma o ovome, samo 'znamo' da doktor plače pred kamerama radi otkaza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.