Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apple istražuje

Stjuardesa se javila na iPhone 5 dok se punio, ubio je strujni udar

apple iphone 5
Chris Young/Press Association/PIXSELL
15.07.2013.
u 21:01

Ova vijest o smrtnom slučaju djevojke stigla je samo nekoliko sati nakon što je objavljeno da je Apple pao za deset mjesta na listi najpopularnijih brendova 2013.

Ma Ailun,  23-godišnja stjuardesa, osjetila je jaki strujni udar kada se javila na svoj Iphone 5  koji je u tom trenutku bio priključen na punjač. Iako je odvezena u bolnicu u blizini njezine kuće, liječnici nisu uspjeli spasiti joj život. Iz Applea su objavili da im je jako žao zbog smrti djevojke te da će provesti detaljnu istragu o ovom slučaju, javlja South China Morning Post.

- Apple je duboko pogođen tragičnim događajem koji je doveo do stradanja mlade žene. Čim smo saznali za nesreću pokrenuli smo sve raspoložive snage kako bismo ispitali uzroke nesreće i utvrdili je li strujni udar izazvan bilo kakvim kvarom na našem uređaju ili dodatnoj opremi, pojasnili su.

No, mnogi ne znaju da je rizično koristiti električni uređaj dok se baterija puni, bilo da je riječ o brijaču ili telefonu, rekao je profesor Johnny Sin Kin-on sa sveučilišta u Hong Kongu. Djevojka se na mobitel javila ne isključivši punjač, a u tom trenutku došlo je do strujnog udara koji ju je usmrtio. Punjač i sporni mobitel stradale Ma Ailun obitelj je predala policiji koja vodi istragu.

Ova vijest o smrtnom slučaju djevojke stigla je samo nekoliko sati nakon što je objavljeno da je Apple pao za deset mjesta na listi najpopularnijih brendova 2013.

>>Nokia ismijala suparnika: Korisnici iPhonea su zombiji bez mozga!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije