Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA
Povratak na članak

Stjeran u kut, Vučić odlučio dramatizirati i kupiti još malo vremena

Zapad ima svoju agendu, a to je poraz Rusije, i sve što se tome nađe na putu bit će počišćeno, kaže predsjednik Srbije

Komentari 24

Avatar spremno zidam
spremno zidam
13:03 25.01.2023.

Oni koji još uvijek vjeruju da "Vucic nije ni na šta pristao" moraju pothitno na promatranje. On je na ovo pristao (prisilili su ga) još prošle godine, samo su ga sada pritisnuli da to javno objavi. Ovo je sve samo predstava za javnost i odgađanje objave.. jer je svjestan da nema tog celofana u koji može upakirati ovo gov.no i proglasiti ga kremšnitom. Izmislit će još 2-3 rudnika zlata, reći će da mu se Sveti Sava ukazao u snu i rekao mu da prizna Kosovo i još par tako nekih stvari.. vanzemaljci, kozmičko zračenje i sl... dok ne smogne snage da prevali to preko vaginolikih ćuba.

VL
GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
14:02 25.01.2023.

Vučić bi ga još malo pušio Washingtonu, a zguza ga primao od Kremlja. Ne ide više.

VL
DU
Deleted user
13:45 25.01.2023.

Na slici izgleda kao da će se rasplakati..... Okružen zemljama članicama EU i NATO - a može samo šutke pristati na sve što se od njih traži. Dobro je rekao, ako netko misli da može bolje, neka izvoli. EU je u ratu, iako ne izravno. U ratu važe ratna pravila i nema cile - mile. "Vekovna braća Rusi će to da razumeju", položaj Vučića i Srbije zbog prevladavajućeg službenog stajališta o ruskoj agresiji je sve samo ne dobar. Ne klacka on zbog toga što valjda ne bi znao što učiniti, nego se pita što ga čeka kad se vrati u Srbiju. To je jedini uzrok njegovog pauziranja. S radikalnim elementima u Srbiji nema puno razgovora. Cijela njihova povijest je dokaz tome. Tako je to kad kreneš s karijerom kao četnički gojenac na Kordunu, pa pucaš na ljude u Sarajevu s vrha planine, pa iskoristiš poznanstva u kriminalnom miljeu Delija i Grobara, kandidiraš se i postaneš predsjednik. Sve što si radio u prošlosti na koncu te sustigne, prije ili kasnije.

VL
KR
Kradeze99
12:39 25.01.2023.

Smiješni traktoraši

VL
ZI
zinegoid
13:58 25.01.2023.

zanimljivo je poslušati unutar srpske komentare političara i ostalih, gdje izlazi na vidjelo kolikom količinom laži se barata u njihovoj politici. kako je rekao ideolog novijih srpskih zločina, dobrica ćosić, da je laž u samom biću srbina, da je laž od nacionalnog interesa jer se dovoljno puta izrečena laž pretvori u istinu. vučić je doktorira na temu laži tako da je može izreći na sve moguće načine, između te laži više ne razaznaje istinu.... poznata srpska posla se smatraju beskrajnim lažima kojima se služe

VL
HE
Herceg56
12:33 25.01.2023.

Je li Anka Mrak Taritaš još živa?

VL
ZI
zinegoid
14:53 25.01.2023.

kako kažu neki političari iz srbije da vučić ide iz laži u laž, da niti riječi istine nije izgovorio. napokon laž je u samom srpskom biću i toliko puta je spašavala srbe, kako kaže dobrica ćosić

VL
BD
blue_diamond
13:07 25.01.2023.

Iskreno, jednom kad ovaj Vučić zavrsi negdje na đubrištu. Ovako, mozemo se zabavljati njegovim kmecanjima i eskapadama jer imamo Sjevernu Koreju u susjedstvu. Na srecu, ova nasa susjedna "Sjeverna Koreja" nihe kao prava, nego je operetna i bez ikakve mogucnosti da ugrozi susjede. Medjutim, zalim onih 20% normalnih Srba koji zele normalan zivot, brz svakodnevnih lazi, mefijskog mraka i srozavanja Srbije medju nekoliko najsiromasninih zemalja na kontinentu. Spojimo li Vučićeve laži i sluzbene podatke Eurostata i rejting agencija, istocno od Dunava imamo "ekonomskog tigra" koji je 4.najsiromasnija zemlja Europe i ciji kreditni rejting je u kategoriji smeca. Jedan jako zgoljav i neuhranjen tigar s tendencijom da uskoro crkne, ako ce ga i dalje timariti pi.c.k.ousti.

VL
Avatar papigagolog
papigagolog
13:50 25.01.2023.

Srpski narod će odbiti ovaj predlog.

VL
Avatar El Indio
El Indio
08:25 26.01.2023.

Neka mali Putler i mali Rusi idu tamo gdje im je i mjesto. Nije Europa za njih

VL
Avatar Bomba*
Bomba*
12:59 25.01.2023.

Vučko lijepousti odlično balansira između da i ne, to je pravi diplomatski Političar sa velikim P.

VL
PO
Poljoprivrednik555
12:34 25.01.2023.

Nije Vučić stejeran niukakav kut već samo želi da reši zamrnut konflikt.

VL
PO
Poljoprivrednik555
12:35 25.01.2023.

Vučić želi da Srbe oslobodi vekovnog problema. A šta radi hrvatski predsednik? Stvara nove probleme?

VL
PO
Poljoprivrednik555
12:36 25.01.2023.

Nije stejran u kut Vučić nego Milanković koji sam izjavljuje da nas nato smatra retardiranim.

VL
AN
AnaMitrovic
12:20 25.01.2023.

Vučić uvek donese najbolju odluku za svoj narod ma kako teška ona bila.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.