Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA

Stjeran u kut, Vučić odlučio dramatizirati i kupiti još malo vremena

25.01.2023.
u 12:10

Zapad ima svoju agendu, a to je poraz Rusije, i sve što se tome nađe na putu bit će počišćeno, kaže predsjednik Srbije

Ključne riječi

Komentara 24

Avatar spremno zidam
spremno zidam
13:03 25.01.2023.

Oni koji još uvijek vjeruju da "Vucic nije ni na šta pristao" moraju pothitno na promatranje. On je na ovo pristao (prisilili su ga) još prošle godine, samo su ga sada pritisnuli da to javno objavi. Ovo je sve samo predstava za javnost i odgađanje objave.. jer je svjestan da nema tog celofana u koji može upakirati ovo gov.no i proglasiti ga kremšnitom. Izmislit će još 2-3 rudnika zlata, reći će da mu se Sveti Sava ukazao u snu i rekao mu da prizna Kosovo i još par tako nekih stvari.. vanzemaljci, kozmičko zračenje i sl... dok ne smogne snage da prevali to preko vaginolikih ćuba.

GZ
Glas za hdz=glas za pupovca
14:02 25.01.2023.

Vučić bi ga još malo pušio Washingtonu, a zguza ga primao od Kremlja. Ne ide više.

ZI
zinegoid
13:58 25.01.2023.

zanimljivo je poslušati unutar srpske komentare političara i ostalih, gdje izlazi na vidjelo kolikom količinom laži se barata u njihovoj politici. kako je rekao ideolog novijih srpskih zločina, dobrica ćosić, da je laž u samom biću srbina, da je laž od nacionalnog interesa jer se dovoljno puta izrečena laž pretvori u istinu. vučić je doktorira na temu laži tako da je može izreći na sve moguće načine, između te laži više ne razaznaje istinu.... poznata srpska posla se smatraju beskrajnim lažima kojima se služe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?