Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrhovni sud odlučio
Povratak na članak

Stjepanu Mauroviću kazna sa 25 smanjena na 16 godina zatvora

Maurovićev odvjetnik podnio je i zahtjev za izvanredno preispitivanje presude, tužbu Ustavnom sudu, a traži i obnovu postupka

Komentari 5

Avatar Darko zg
Darko zg
22:51 12.11.2012.

sramotna presuda,iskreno se nadam da će se smanjiti kazna Stjepanu...Smatram da je Stjepan je napravio ispravan čin,tako bi i ja postupio da sam se našao na njegovom mjestu.Bio sam obrtnik i radnik za drugoga i znam kako se treba ponašatii prema istima.Zakon samo štiti močnike koji uništavaju običnog malog (smrtnika)čovjeka.

VL
SI
sikert
09:27 13.11.2012.

ma što da je Radić napravio Maurović ga nije smio ubiti. Zadovoljštinu i pravdu je trebao tražiti na sudu asada njemu sude. (a što i očekivati od bivšeg drogeraša)

VL
CU
cuma
10:30 13.11.2012.

Na testu je neovisnost hrvatskog pravosuđa,,,vidjet ćemo hoće li građevinski lobi štiteći svog goniča robova izvršiti pritisak na pravosuđe i kolika je njihova i bilo čija moć nad neovisnim sudstvom. Puno sam se puta očitovao spram ove sramotne prvostupanjske presude, nekom se konačno upalila lampica, Maurović je učinio dobro djelo, za koje ipak mora nešto i odležati ali ne i smanjenih 16 nego puno manje. Drži se Mauroviću, učino si mnogo svima koji su poput tebe bili žrtvom građevinske mafije.

VL
CU
cuma
10:36 13.11.2012.

@ sikert Slažem se s tobom, ali tko je, ni ja nisam dobio tužbu u Hrvatskoj za mobbing, možeš li uopće zamisliti kakva noćna mora čeka one kopji tuže moćnike za zlostavljanje,, Maurović je nakon svega što se dogodilo na dobitku, njegova će noćna mora prestati i prije isteka kazne i to s puno manje stresa kroz koji bi prolazio od Općinskog do Ustavnog suda i suda u Strassbourgu, da ne govorim o troškovima koje nikad ne bi mogao vratiti!

VL
CU
cuma
10:38 13.11.2012.

Znakovito je kako se banda istrčala s prvostupanjskom,,,,25 godina,,,sutkinji, gđi Glembaj treba pokazati izlazna vrata, pravosuđe nije za nju!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.