Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba za župana

Stjepan Kožić (HSS) uvjerljivo pobijedio

stjepan kožić
Goran Jakuš/PIXSELL
Autori: vmo/VLM, pb
20.05.2013.
u 09:08

– Pokušali smo pokazati što treba ispraviti i za to ćemo se i dalje zalagati u županijskoj skupštini. Postotak koji je župan dobio obvezuje ga da uvaži što su mu poručili birači i da gradimo suradnju – rekla je Posavec-Krivec

Novi-stari župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić (HSS) nije skrivao ushićenost zbog natpolovične većine (56,37%) koju je dobio na jučerašnjim izborima. – Birači su izabrali posao i rad te izvršene projekte i konkretna djela, umjesto kritike i prazne priče – kazao je te ukazao na dvije najveće investicije u zemlji, Ikeu od 100 milijuna eura u Rugvici te proširenje pogona Plive od 120 milijuna eura. Njegova protukandidatkinja Ivana Posavec Krivec (SDP) kazala je da nema mjesta razočaranju.

– Pokušali smo pokazati što treba ispraviti i za to ćemo se i dalje zalagati u županijskoj skupštini. Postotak koji je župan dobio obvezuje ga da uvaži što su mu poručili birači i da gradimo suradnju – rekla je Posavec-Krivec i najavila daljnju borbu za bolju županiju kako u njezinoj skupštini tako i kao saborska zastupnica.

>>Karamarko: Ovo je već druga pobjeda, a na jesen tražimo izbore!

>>\'Izvrstan rezultat SDP-a u Splitu, to nas jako motivira\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije