Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbori u sdp-u

Stjepan Kovač podržao Kolara: 'Znam da će oko sebe okupiti najbolje ljude koje stranka ima'

Foto: PIXSELL
1/4
27.08.2020.
u 15:21

Obojica žele novi SDP koji je zasnovan na razvoju organizacije stranke i poticanje kulture organizacije u kojoj se cijeni uspješnost i odgovornost na svim razinama

Gradonačelnik Čakovca Stjepan Kovač podržao je kandidata za predsjednika SDP-a Željka Kolara. Kovač smatra kako je SDP stranka duge tradicije čije su vrijednosti zajedništvo, poštenje te briga za one kojima je pomoć najviše potrebna. Zalaganje za te iste vrijednosti prepoznao je i u platformi Željka Kolara.

"Željko Kolar već dva mandata uspješno vodi Krapinsko-zagorsku županiju, osoba je koja u svakom pogledu diše socijaldemokratski i koja, što smatram da SDP-u danas najviše treba – djeluje uključivo. Godinama je u stranci, poznaje teren, zna kako stranka funkcionira na lokalnim i nacionalnim razinama te što danas nije dobro. Mislim da nam upravo takav čovjek treba na čelu stranke. Siguran sam da je njegova kandidatura rezultat dubljeg promišljanja te da zna što i kako promijeniti. Njegov radni entuzijazam donijet će SDP-u potrebnu energičnost, a poznajući ga znam da će oko sebe okupiti najbolje ljude koje stranka ima“, naglašava Kovač.

VIDEO Kolar: Sjećanje na Račana budi emocije, Milanović je fajter, Bernardić nije pokazao sve svoje kvalitete

Obojica žele novi SDP koji je zasnovan na razvoju organizacije stranke i poticanje kulture organizacije u kojoj se cijeni uspješnost i odgovornost na svim razinama te gdje je član stranke na prvom mjestu, a svi članovi sudjeluju u kreiranju stranačkih politika.

Smatraju kako će zajedničkim snagama osnažiti stranku u demokratsku organizaciju u kojoj je na djelu konkurencija progresivnih ideja i programa, a ne pojedinačnih i/ili skupnih interesa.

Ključne riječi

Komentara 3

BL
bluescreen
15:50 27.08.2020.

Gradonačelniče, grad Čakovec nikada lošije nije izgledao. Koja su vaša postignuća? Rezultati? Brojke?

Avatar prahrvat
prahrvat
06:51 28.08.2020.

postaje regionalna stranka

TA
Talleyard
16:54 27.08.2020.

To je užitak gledati kada bitanga bitangu podržava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije