Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koronavirus u Hrvatskoj
Povratak na članak

Stožer: Imamo 776 novih slučajeva zaraze. 27 osoba je preminulo

Do danas je ukupno testirano 1.139,956 osoba, od toga 5735 u posljednja 24 sata

Komentari 10

Avatar niwrad
niwrad
10:50 21.01.2021.

Sad bi, dosljednosti radi, trebali pisati i ovako: "Imamo 776 novih cijepljenih. 27 osoba je preminulo." Naravno, nije bitno od čega su preminuli, bitno je da su bili "pozitivni" na cjepivo. I da su umrli. To su naime novi standardi. Nema obdukcija, nema komorbiditeta, nema starosti, nema ničega. Ima samo 'post hoc ergo propter hoc'. "Pozitivan na nešto" - dakle umro od "pozitivnosti".

VL
Avatar mustafa1
mustafa1
11:50 21.01.2021.

predvidjam da bi ova pandemija mogla potrajati jos godinu do dvije odnosno dok amazon i partneri ne zauzmu poziciju koju zele. kad ucvrste pozicije u zapadnom svijetu na red dolazi kina koju ce ekonomski slomiti,rusiju ne treba ni spominjati postoo oni nisu nikakva zapreka. za 10 godina ce cijeli svijet biti pretvoren u brojke koje ce biti do u najsitnije cestice prozirne i predvidljive tako da svaka mogucnost od nekakve pobune propada jos u zacecu. korona je obican plast kojim se prisiljava proizvodjace na suradnju sa amzonom i partnerima. tko je taj ko ima najvecu korist od ove pandemije ??? bill gates sa prodajom svojih cjepiva ? istina,bill ima veliku korist od toga ali za amazon je on mala beba sto se tice kosristi od pandemije. na zapadu su trgovine zatvorene (osim prehrambenih) i ljudi narucuju skoro sve preko amazona,do kada to mogu izdrzati veliki trgovacki lanci ? pa uvrh glave jos godinu dana.

VL
HE
Herceg56
11:48 21.01.2021.

Ide na bolje,dobro je.👌✔️

VL
DU
Deleted user
12:54 21.01.2021.

aaa,evo i darwina,Nobelovca za statistike...daj malo neke brojke rista,naprimjer,koliko pahuljica snijega ima na Sljemenu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.