Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOVIJESTI

Stižu nove registarske pločice, evo što se mijenja i koliko će koštati!

Automobili
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
06.06.2016.
u 17:41

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan

U videovijestima pogledajte najvažnije i najzanimljivije vijesti i priče dana!

Svakog dana u videovijestima Večernjeg lista doznajte koje su vijesti obilježile dan.

Sve najvažnije i najzanimljivije vijesti odsad su udaljene samo jedan klik. Uz ključne događaje donosimo i ekskluzivne komentare i analize Večernjakovih reportera i komentatora.

>> Stižu nova pravila za umirovljenike, evo što se mijenja!

Komentara 26

HR
hr76
18:59 06.06.2016.

Bravo za ministra Orepića što je uvažio mišljenje građana i zadržao sadašnji izgled tablica s hrvatskim grbom. Svako novo rješenje je bilo lošije i zato je jedini razuman korak bilo samo dodavanje plavog HR polja na postojeće. Ono što posebno zaslužuje pohvalu je najavljeno pojeftinjenje samih pločica.

Avatar Abcda
Abcda
18:10 06.06.2016.

ivo ce voziti sa plocicom cokolade....

NJ
Nebitno_je
20:33 06.06.2016.

Očel stare pločice ostati pravovaljane ili će se netko dosjetiti opet opljačkati narod da napuni proračunske rupe pa dati neki rok za promjenu. Mislim da ljude to više zanima?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije