Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VINKOVAČKI DORF U punom zamahu pripreme za ovogodišnji, treći festival

Stižu filmovi iz deset zemalja

13.01.2009.
u 16:39

U punom su zamahu pripreme za ovogodišnji, treći vinkovački Festival dokumentarnog rock filma (DORF), koji će se održati od 5. do 8. ožujka.

– Pripremamo dosta novosti i iznenađenja te bogat popratni program, ali o tome ćemo kada dogovorimo sve detalje. No, već sada se zainteresirani mogu prijaviti za radionicu sviranja usne harmonike koji će voditi naš Vinkovčanin Igor Đeke, autor jedinog bloga o usnoj harmonici – kaže Toni Šarić, direktor DORF-a, dodajući da se prijave primaju do 25. veljače, a broj polaznika je ograničen na dvanaest.

Ipak otkriva da će na ovogodišnjem DORF-u biti prikazani filmovi iz 10 zemalja, održat će se tri koncerta, a Igor Hofbauer će izložiti svoje plakate. Manifestacija će se krajem mjeseca predstaviti i u Zagrebu.

– U Studentskome ćemo centru 23. i 24. siječnja prikazati devet filmova, a posebna je zanimljivost zagrebačka premijera filma o američkoj grupi Dead Moon i omnibus “Tri boje revolucije” nastao u radionici na prošlogodišnjem DORF-u – ističe Šarić i dodaje kako je festival koji je stekao kultni status među mladima postao i članom svjetske udruge. (mf)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije