Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo zahlađenje

Stiže promjena vremena, sljedeći tjedan novi snijeg

Karlovac snijeg
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
20.02.2015.
u 20:51

Od nedjelje će pasti i temperatura, a već sredinom sljedećeg tjedna očekuje nas novi snijeg koji bi mogao pasti u gorju i u središnjoj Hrvatskoj

Nakon sunčanog tjedna, ovaj nas vikend očekuje promjena vremena. U subotu će u kontinentalnoj unutrašnjosti biti djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom. U gorskoj unutrašnjosti, na Jadranu i njegovu zaleđu bit će promjenjivo prema kraju dana i pretežno oblačno uz mogućnost za mjestimičnu kišu ili lokalni pljusak. Uz postupni pad temperature u najvišem gorju moguća je susnježica i snijeg, javlja vrijeme.net.

U unutrašnjosti će puhati slab do umjeren jugozapadnjak, a na Jadranu umjereno i jako jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od -5 do 0, a na Jadranu od 5 do 10°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 8 do 13 te od 10 do 15°C na Jadranu.

Od nedjelje će pasti i temperatura, a već sredinom sljedećeg tjedna očekuje nas novi snijeg koji bi mogao pasti u gorju i središnjoj Hrvatskoj.

>> 'Balkanu prijete poplave i najkišovitije proljeće svih vremena'

Komentara 7

BR
Brandfackel2
22:26 20.02.2015.

Da barem napada jedan metar visok snijeg pa da se ne moramo saginjati dok se grudamo... ;-)

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
08:55 21.02.2015.

šokantno! snijeg u zimi! opća panika i kaos!

Avatar HajdukLika
HajdukLika
12:47 21.02.2015.

Bog te mazo! Što sad? Jel' se tko od vas nado snigu usrid veljače?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije