Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLARNA HLADNOĆA

Stiže ledena fronta s Arktika: Donosi snijeg, oluje, a evo kada stiže k nama

Foto: Screenshot//Goran Kovacic/PIXSELL
01.10.2019.
u 08:55

Poznati meteorološki servis Severe Weather EU objavio je na svom Twitteru da će temperature biti znatno ispod prosjeka za ovo doba godine

Iznimno hladna arktička fronta koja se kreće prema Europi izazvat će veliki temperaturni pad, a meteorolozi predviđaju da bi u nekim regijama u samo 24 sata temperature zraka mogle pasti i do 20°C. 

Znatno zahladnjenje vrlo vjerojatno donijet će i dosta snježnih padalina u Alpama te prouzročiti mnoge oluje na Mediteranu

Prema prognozama WXCHARTS-a, osim olujnog nevremena, sjeverni dio Mediterana očekuju i goleme količine kiše, što će naštetiti brojnim turističkim destinacijama, prenosi Express.

Polarna hladnoća jučer je zahvatila Baltik te se nastavila kretati prema središnjoj Europi. Očekuje se da bi ovo zahladnjenje s Arktika u naše krajeve trebalo stići krajem tjedna. U Mađarskoj i Rumunjskoj doći će do velikog temperaturnog pada pa bi u samo 24 sata temperature mogle pasti za 20°C i tako se približiti nuli.

Poznati meteorološki servis Severe Weather EU objavio je na svojem Twitteru da će temperature biti znatno ispod prosjeka za ovo doba godine. "Očekujte jake grmljavinske oluje širom sjevernog i srednjeg Sredozemlja", poručili su.

Foto: FIBA/Screenshot

Ključne riječi

Komentara 67

DU
Deleted user
09:37 01.10.2019.

Treba Greti javiti...

NJ
Nježni
09:12 01.10.2019.

Znaci globalno zahladjenje...

NI
Nikost
09:35 01.10.2019.

Di je Vakula? Treba nam hitno jedna booomnastična najava kataklizme !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije