Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv outsourcinga
Povratak na članak

Stipić: Skupili smo dovoljan broj potpisa za referendum!

- Tražimo da se trajno, ponavljam trajno, odustane od bilo kakvog izdvajanja pomoćnih i pratećih službi u bolnicama, školama i centrima socijalne skrbi - rekao je Stipić i dodao da je referendum potreban jer će se samo njime moći poništiti zakon.

Komentari 8

OS
osica
18:23 17.06.2014.

E moj Stipiću, sad ćeš opet norati skupljati potpise protiv spina " Spin offa". Eto to ti je "autsourcing ala Opačić - čistaćice izlaze , šefovi ulaze i spin ide dalje. "

VL
DO
domar
18:09 17.06.2014.

Stipiću ti si naš Robin Hud zaštitnik sirotinje i najslabije plačenih radnikapozdrav iz Međimurja

VL
19
1995josip
22:15 17.06.2014.

Borba protiv socijalne neosjetljivosti stranke na vlasti SDP se nastavlja i dalje , jer ovo što nudi drugarica Milanka je podvala muda umjesto bubrega !!!!!! SDP i dalje gubi potporu i onih koji su greškom glasali za lažne socijaliste .

VL
BS
bstrabi2
09:25 18.06.2014.

Gospodine Stipić.Ne više referendum.Jer ova vlada ne reagira.Nego ste trebali ovaj narod.Pozvati na raspisanje .Prijevremeni izbora.Jer su vas več izigrali.Sa teferendumom.Pametnom dosta.Da svati da samo prosvedom možemo spasit našu državu....

VL
ST
staro topoljanin
20:12 17.06.2014.

uopce ne razu mijem hrvatsku rijec,sto nam je ona jadnica izvalila,a mislim da i ona sama nezna objasniti nama bogato-siromasnom narodu.

VL
MC
mica caca
20:54 17.06.2014.

Gdje si bio kad se "autsourcing" uvodio u moje poduzeće prije mnogo godina. Sad ste se digli kad su dirnuti nedodirljivi. Čistačica u školi, sudu, općini, bolnici je morala biti s dobrim vezama ili platiti, a ima slučajeva gdje kćerka nasljeđuje majku za čistit u javnoj ustanovi. Kad ću ja i moje dijete doći na red. A ovi potpisi su očiti od obitelje istih, jer onaj za koga niste vodili računa (a dobor ste svi skupa u sindikatima plaćeni) nije niti briga.

VL
VL
vlado9
18:26 17.06.2014.

A hoće li taj vaš sindikat financirati referendum, sirotinja od toga neče imati ništa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.